5 dakikada çalındı, 1 saatte geri bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

5 dakikada çalındı, 1 saatte geri bulundu

5 dakikada çalındı, 1 saatte geri bulundu

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bir arkadaşını ziyarete gelen gencin 5 dakika içinde motosikleti çalındı.

07.07.2022 11:02  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bir arkadaşını ziyarete gelen gencin 5 dakika içinde motosikleti çalındı. Dakikalar içinde çalınan motosikleti polis ekipleri 1 saat içinde bulup sahibine teslim etti.

Bolvadin ilçesinde Muhammed Enes Karagüven isimli şahıs Fatih Mahallesindeki bir arkadaşının yanına motosikleti ile geldi. Yaklaşık 5 dakika arkadaşının yanında durduktan sonra dışarı çıktığında motosikletin olmadığını fark etti. Karagüven, polisi arayarak motosikletinin çalındığı bildirdi. Çarşı ve mahalle bekçileri olay yerine giderek çevrede bulanan güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan inceleme sonucunda bekçiler 1 saat sonra hırsızlık yapan şahsı ve motosikleti bularak, Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilip adli tahkikat başlattı.

Motosikleti kendisine teslim edilen Enes Karagüven, 5 dakika gibi kısa sürede hırsızların çaldığı motosikleti polis ekiplerinin de 1 saat gibi bir sürede bulduğunu belirtti, ekiplere ve mahalle bekçilerine teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 5 dakikada çalındı, 1 saatte geri bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama
    21:06 Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir işletme önünde meydana gelen silahlı kavga olayına karışan ve adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden ikisi tutuklandı. Olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte toplam 2 adet ruhsatlı av tüfeğine el konuldu.

  • Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı
    21:03 Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazada, mitsubishi marka pikap aracın takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Kahramanmaraş'ta seyir halindeyken alev topuna dönen otomobil söndürüldü
    20:55 Kahramanmaraş'ta seyir halindeyken alev topuna dönen otomobil söndürüldü

    Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan bir otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement