5 gün sonra cesedi bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

5 gün sonra cesedi bulundu

5 gün sonra cesedi bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde deniz kenarında inşaat işçileri tarafından bir erkek cesedi bulundu.

21.04.2022 16:38  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde deniz kenarında inşaat işçileri tarafından bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, 5 gün önce denize açıldıktan sonra bir daha geri gelmeyen amatör balıkçı Erol Şimşek'e ait olduğu teşhis edildi.

Edinilen bilgiye göre bu sabah Gündoğan Küçükbük Mahallesi'nde bulunan bir şantiyede çalışan işçiler, deniz kıyısında hareketsiz şekilde yatan birini fark etti. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede vatandaşın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Bodrum Devlet Hastanesi morguna getirilen cenazenin, 5 gün önce sandalı ile denize açılan amatör balıkçı Erol Şimşek'e ait olabileceği düşünülerek, Şimşek'in oğlu ve yakınları hastaneye çağrıldı. Cesedin Erol Şimşek'e ait olduğunu teşhis eden oğlu ve arkadaşı gözyaşlarına boğuldu. Cenazenin bozulmaya başladığı ve deniz canlılarının yüz kısmına zarar verdiği öğrenildi.

Erol Şimşek'in cenazesi kesin kimlik tespiti, ölüm sebebi ve zamanının tespit belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 5 gün sonra cesedi bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin'de Okul Çevreleri ve Servis Araçlarında Denetim Gerçekleştirildi
    12:57 Mardin'de Okul Çevreleri ve Servis Araçlarında Denetim Gerçekleştirildi

    Mardin Emniyet Müdürlüğü, çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetimler gerçekleştirdi. 68 ekip ve 140 personelin katılımıyla yapılan denetimlerde, birçok yer ve binanın yanı sıra 226 servis aracı da kontrol edildi. Denetimler sonucunda 1 sürücüye cezai işlem uygulandı.

  • Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı
    12:48 Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı

    Karaman'ın Lale köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada İ.Ü., akrabası A.Ü.'yü silahla yaraladıktan sonra kaçtı. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan İ.Ü. tutuklandı. Yaralanan A.Ü.'nün hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Yalova'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı tutuklandı
    12:34 Yalova'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı tutuklandı

    Yalova Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, C.G. ve M.B. isimli şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan operasyonlarda 223,16 gram skunk, 273 ekstazi hap, 83 sentetik ecza grubu hap ve 2 hassas terazi ele geçirildi. C.G. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Şişli'de Cevahir AVM'de İntihar
    12:34 Şişli'de Cevahir AVM'de İntihar

    Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de sabah saatlerinde kimliği öğrenilemeyen bir erkek şahıs, 5. kattan aşağıya atlayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından AVM'de girişler bir süreliğine durduruldu ve polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
    12:34 Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

    Mardin Üçyol mevkiinde plakaları ve markaları belirlenemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Trafik Polisi Sayesinde Fenalaşan Dolmuş Sürücüsü Kaza Yapmaktan Kurtuldu
    12:29 Trafik Polisi Sayesinde Fenalaşan Dolmuş Sürücüsü Kaza Yapmaktan Kurtuldu

    Karaman'da dolmuşuyla seyir halindeyken fenalaşan sürücü, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde kaza yapmaktan son anda kurtuldu. Trafik polisi, dolmuşun geri geri gitmesini fark ederek arkadan gelen araçların kazaya karışmasını önledi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Fenalaşan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

  • Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı
    12:28 Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı

    Afyonkarahisar'da birden fazla kişi ile silahlı tehdit suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan S.Ç., polis tarafından yakalandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda şahıs gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Mudanya'da Ruhsatsız İş Yerinde Sigara Operasyonu
    12:28 Mudanya'da Ruhsatsız İş Yerinde Sigara Operasyonu

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde polis ekipleri, ruhsatsız bir iş yerine düzenledikleri operasyonda yüzlerce paket sigara ve sigara yapımında kullanılan tütün mamullerini ele geçirdi. Operasyonda, 9 kilo 250 gram paketlenmiş tütün, binlerce adet makaron, nargile tütünü, sigara likidi, puro ve sigara doldurma aparatları bulundu. İş yeri mühürlendi ve işletme sahibi hakkında adli işlemler başlatıldı.


Advertisement