5 Kişinin Öldüğü Kazada Ambulans Şoförü Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

5 Kişinin Öldüğü Kazada Ambulans Şoförü Tutuklandı

5 Kişinin Öldüğü Kazada Ambulans Şoförü Tutuklandı

Osmaniye’de otomobil ile çarpışarak aynı aileden 5 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ambulans sürücüsü tutuklandı.

23.01.2017 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de otomobil ile çarpışarak aynı aileden 5 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ambulans sürücüsü tutuklandı.

20 Ocak'ta meydana gelen kazada, Kadirli ilçesinde bulunan özel bir hastaneye ait Buğra Bozdoğan'ın kullandığı 80 KY 546 plakalı ambulans, Osmaniye'ye hasta nakli yaptıktan sonra Kadirli'ye dönüşe geçtiği esnada Cevdetiye beldesi mevkiine geldiğinde ara yoldan çıkan Dursun Kaya (49) yönetimindeki 01 TB 631 plakalı otomobille çarpışmış, meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, ambulans şoförü ise yaralanmıştı.

Kadirli Özel 7 Mart Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edilen Buğra Bozdoğan, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bozdoğan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kazada otomobil sürücüsü Dursun Kaya ve araçta yolcu olarak bulunan eşi Bahar Kaya (49), çocukları Sinem Kaya (19), İrem Kaya (18) ve Kaan Kaya (17) hayatını kaybetmişti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 5 Kişinin Öldüğü Kazada Ambulans Şoförü Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement