5. Manavgat Dragon Kano Şenlikleri - Son Dakika
Güncel

5. Manavgat Dragon Kano Şenlikleri

Manavgat Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla organize edilen 5. Dragon Kano Şenlikleri, Titreyengöl'de başladı.

20.04.2018 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla organize edilen 5. Dragon Kano Şenlikleri, Titreyengöl'de başladı.

Şenliğin ilk gününe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Türkiye Kano Federasyonu temsilcileri, oda başkanları, yarışçı öğrenciler, bölge otellerinde konaklayan turistler ve sporseverler katıldı.

Yarışlara katılacak grupların antrenmanları ile başlayan şenlikte yarışçı öğrencilerle birlikte kürek antrenmanı yapan Başkan Sözen, göl üzerinde de jetski ile gösteri yaptı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgedeki turizm canlılığını artırmak ve vatandaşlara dragon-kano sporunu sevdirmek amacıyla düzenlenen şenliğe katılımın her yıl artmasının sevindirici olduğunu söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen şenliklere bu yıl 30 takımdan 350 kadar sporcunun katılacağını belirten Sözen, "Kurumlar, okullar, üniversite, oteller ve belediye ekiplerinden oluşan yarışçılar kıran kırana kürek çekecek. Sporun her dalını önemsiyoruz. Turizme katkısı olması nedeniyle Dragon yarışlarına büyük önem veriyoruz. Belediye olarak kent turizmine canlılık getirecek organizasyonlara ağırlık veriyoruz. Tüm yarışçılara başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 5. Manavgat Dragon Kano Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement