5 tane kaplan ve köpeğin hikayesi duyanları şaşırttı - Son Dakika
Yaşam

5 tane kaplan ve köpeğin hikayesi duyanları şaşırttı

Hayvanat bahçesinde aynı kafese bırakılan 5 tane kaplan kaplan ve köpeği görenler gözlerine inanamıyor. Kaplanların, köpeği parçalaması beklerken aslında bu olay tam tersi oluyor. Köpeğin annelerini kaybeden kaplanlara sahip çıktığını duyanlar büyük şaşkınlık yaşıyor. Kaplanlar bu nedenle köpeğe büyük saygı duyuyor.

23.10.2021 10:52  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada viral olan bir video, günün en çok konuşulanları arasına girdi. Pozitif adlı sosyal medya hesabından yayınlanan videoda, aynı kafeste yaşayan kaplanlar ve köpeğin hikayesi yer alıyor. Hayvanat bahçesini ziyaret etmeye gidenler, kaplanların köpeğe saldıracağı korkusu ile görüntüyü izlerken, asıl hikayeyi duyunca hem şaşkınlık hem de mutluluk yaşadılar.

KAPLANLARA ANNELİK YAPTI

Kaplanların genelde vahşi oldukları bilinir. Ancak bu videoda kaplanların oldukça uysal oldukları görülüyor. Çünkü karşılarındaki köpek, onların düşmanı değil aksine anneleri. Küçüklüklerinde anneleri tarafından terk edilen kaplanlara görüntüdeki köpek tarafından sahip çıkıldı.

KÖPEK BİR HAYLİ YAŞLI

Görüntülerde kaplanların, köpeğin yanına giderek başlarını okşadığı görülüyor. Ancak köpeğin tepkisiz kaldığı izleniyor. Bunun nedeni ise köpeğin, kaplanların küçüklüğünde sürekli başlarını okşaması. Fakat köpek bir hayli yaşlı olduğundan çocuklarının bu eylemine karşılık veremiyor.

5 tane kaplan ve köpeğin hikayesi duyanları şaşırttı

Son Dakika Yaşam 5 tane kaplan ve köpeğin hikayesi duyanları şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Zeki TINMAZ: kırmızı şerit yazıyı çekseydinizde bizde alt yazıları tam okusaydık. 10 0 Yanıtla

Advertisement