Üçüzlerden Bir O Kalmıştı! 5 Yaşındaki Umut Efe Irmağa Düşerek Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Üçüzlerden Bir O Kalmıştı! 5 Yaşındaki Umut Efe Irmağa Düşerek Boğuldu

Kayseri'de 5 yaşındaki çocuk, ırmakta boğuldu. Torununun cesedini tesadüfen bulan dede, şok geçirdi. Umut Efe'nin tüp bebek yöntemiyle üçüz olarak dünyaya geldiği, 2 kardeşinin daha önce öldüğü ortaya çıktı.

29.03.2018 20:47  Güncelleme: 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de tam anlamıyla bir aile dramı yaşandı. Tüp bebek yöntemiyle üçüz çocuk sahibi olan aile yavrularını bir bir kaybetti.

Çocuklardan biri doğum sırasında, diğeri iki aylıkken ölmüştü. Son çocuk Umut Efe ise 5 yaşındayken ırmağa düşerek boğuldu ve can verdi.

IRMAKTAN TAŞ TOPLARKEN TORUNUNUN YÜZEN CESEDİNİ GÖRDÜ

Pınarbaşı ilçesinde yaşayan Ramazan Kara, babası Mustafa ve 5 yaşındaki oğlu Umut Efe Kara ile tarlaya gitti. Ramazan Kara, traktörle tarlayı sürerken Umut Efe, babasına ait otomobilde uykuya daldı. Mustafa Kara, bir süre sonra tarlalarının yakınından geçen Zamantı Irmağı'nda taş toplarken suda çocuk cesedi göndü. Sudan çıkardığı çocuğun torunu olduğunu gören dede, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Umut Efe'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

ÜÇÜZ KARDEŞLERİN SONUNCUSUYDU

Umut Efe'nin cenazesi, Pınarbaşı Merkez Cami'de kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında defnedildi. Ramazan Kara ve eşi Altun Kara, evlendikten 4 yıl sonra tüp bebek tedavisi gördüğü, bu yöntemle üçüz bebek dünyaya getirdiği, bebeklerden biri doğum sırasında, diğerinin 2 aylıkken hayatını kaybettiği, çiftin 8 aylık bir oğlu daha olduğu öğrenildi. Acılı babanın amcası Cuma Kara, "Üçüzlerden biri doğum sırasında, diğeri 2 aylıkken vefat etti. Bu da 5 yaşındaydı, vefat etti. Yapacak bir şey yok, takdiri ilahi. Allah, geride kalanlara sabır versin." dedi.

Üçüzlerden Bir O Kalmıştı! 5 Yaşındaki Umut Efe Irmağa Düşerek Boğuldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üçüzlerden Bir O Kalmıştı! 5 Yaşındaki Umut Efe Irmağa Düşerek Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Muhammed: Allahım sen ana babasına sabır ver. 23 1 Yanıtla
  • Nur : Mekanı cennet olsun RABBIM aılesıne sahır wersın bızlerı sewdıklerımızle sınama YARABBIM kaldıramıycamız yuku yukleme verende sensın alanda 16 2 Yanıtla
  • Hasan. Erçin: Allah. Mekani. Cennet. Olsun 14 3 Yanıtla
  • Misafir: Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin 13 3 Yanıtla
  • Sabir: Yorumsuz bu nasıl bir sınav dünyanın en zor sınavı herhalde ya sabır ya muhammet 16 0 Yanıtla
  • Sedat han: 5 yaşında bir çoçuk tek başına ırmak kenarında bırakılırmı bu ne cahilliktir 8 3 Yanıtla
  • Bombaci: Bu simdi kadermi 3 7 Yanıtla
  • sabırrrr: rabbim sabrını versin. bu üç masum yavruyla sabırlı ailesini öbür dünyada cennet bahçesinde buluştursun. düşünün ki anne ve baba cennete gidiyor ve kucağına bu üç yavrusunu veriyorlar.Rabbim cennette kavuştur bu insanları. 7 0 Yanıtla
  • hakan: tedbirsizliğin nedeni allah demek... cehaletin böylesi görülmemiş. Çocuk araçta uyuyor, sonra sudan cesedi çıkıyor. bunu da takdir-i ilahi diye açıklayıp, sorumluluktan kaçıyorlar... 4 0 Yanıtla
    Ahmet: Takdiri ilahi kardeşim bu bir imtihan Verende Allah alanda Allah 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement