50. Kocaeli Fuarı'na Doğru - Son Dakika
Kültür Sanat

50. Kocaeli Fuarı'na Doğru

50. Kocaeli Fuarı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KOMEK) genel sergisinin açılışı, 26 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

24.05.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

50. Kocaeli Fuarı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KOMEK) genel sergisinin açılışı, 26 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, fuarın, 50'nci yılında hazırlanan önemli ve özel organizasyonlara sahne olacağı kaydedildi.

Fuarın açılışında sanatçı Mustafa Ceceli'nin sahne alacağı ifade edilen açıklamada, fuardaki KOMEK genel sergisinin 4 gün açık kalacağı da bildirildi.

Açıklamada, fuarda ramazan ayına özel etkinliklerin de hazırlandığı dile getirilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Fuar kapsamında 'Dini Yayınlar Fuarı' adı altına gerçekleşecek etkinlikler kapsamında tiyatro oyunları, şiir dinletileri, sohbetler, çocuk eğlenceleri, yarışmalar düzenlenecek. Ramazan ayına özel etkinliklerde birçok ünlü isim konuk olacak. Bu isimlerden bazıları Mehmet Emin Ay, Dursun Ali Erzincanlı, Ömer Döngeloğlu, Sami Özer, Senai Demirci, Sibel Eraslan, Ahmet Özhan, Burak Sezen olacak. Fuarda gölge oyunu, sihirbaz, Hacivat-Karagöz, ateşbaz, orta oyunu, fasıl, meddah, Nasrettin Hoca etkinlikleri ramazan boyunca Kocaeliler'e iftardan sonra eğlenceli vakitler geçirtecek."

Kurulacak dev ekranlarda fuara gelenlerin A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki maçlarını da izleme fırsatı bulacağı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 50. Kocaeli Fuarı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement