50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali

Festival kapsamında Antalya'da bulunan sanatçılardan bazıları, festivalin fikir babası yönetmen Behlül Dal, sinema oyuncusu Hayati Hamzaoğlu ve tiyatrocu Boran Kaya'nın mezarlarını ziyaret etti

05.10.2013 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında bir araya gelen sanatçılar, festivalin fikir babası yönetmen Behlül Dal, sinema oyuncusu Hayati Hamzaoğlu ve tiyatrocu Boran Kaya'nın mezarlarını ziyaret edip, dua okudu.

Antalya Kültür Sanat Vakfının (AKSAV) Antalya Büyükşehir Belediyesi destekleriyle düzenlediği festival kapsamında kente gelen Ediz Hun, Yusuf Sezgin, Bulut Aras, Meral Orhonsay, Coşkun Göğen'in de aralarında bulunduğu bazı sanatçılar, Andızlı Mezarlığı'na geçti.

Sanatçılara Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da eşlik etti. Sanatçılar burada, Altın Portakal Film Festivali'nin kurucusu ve dönemin Antalya Belediye Başkanı Avni Tolunay'ın mezarı ziyaret ederek dua okudu.

Sanatçılar ve Başkan Akaydın daha sonra Uncalı Mezarlığı'na gitti. Burada da festivalin fikir babası Behlül Dal, sinema oyuncusu Hayati Hamzaoğlu ve tiyatrocu Boran Kaya'nın mezarları ziyaret edildi.

Sanatçılar mezarlara karanfil bıraktı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement