50 Yıllık Karısını Av Tüfeğiyle Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

50 Yıllık Karısını Av Tüfeğiyle Öldürdü

50 yıllık karısını av tüfeğiyle öldürdü Tartıştığı karısını av tüfeği ile öldüren 76 yaşındaki adam tutuklandıOSMANİYE - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşlı adam tartıştığı 50 yıllık eşini av tüfeği ile vurarak öldürdü.

18.02.2018 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

50 yıllık karısını av tüfeğiyle öldürdü

Tartıştığı karısını av tüfeği ile öldüren 76 yaşındaki adam tutuklandı

OSMANİYE - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşlı adam tartıştığı 50 yıllık eşini av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi'nde meydana geldi. İsmail Temiz ile eşi Hürü Temiz henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu İsmail Temiz evde bulunan av tüfeğini alarak eşi Hürü Temiz'i silahla vurdu. Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Hürü Temiz'in hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından yaşlı kadının cenazesi Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilmek üzere Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından cinayet silahı ile yakalanarak gözaltına alınan İsmail Temiz, emniyetteki işlemlerinin ardından Kadirli Adliyesine sevk edildi. Burada ifadesi alınan İsmail Temiz, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, İsmail Temiz ile Hürü Temiz'in 50 yıllık evli oldukları 2'si engelli 7 çocuklarının bulunduğu öğrenildi.

50 Yıllık Karısını Av Tüfeğiyle Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 50 Yıllık Karısını Av Tüfeğiyle Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.


Advertisement