510 Hp'lik Alfa Romeo Giulia İlkbaharda Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

510 Hp'lik Alfa Romeo Giulia İlkbaharda Türkiye'de

Alfa Romeo'nun lüks orta sınıfta yer alan yeni temsilcisi Giulia'nın en performanslı versiyonu 2016 yılının ilkbahar aylarında Türkiye'de satışa sunulacak.

16.09.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alfa Romeo'nun lüks orta sınıfta yer alan yeni temsilcisi Giulia'nın en performanslı versiyonu 2016 yılının ilkbahar aylarında Türkiye'de satışa sunulacak.

Alfa Romeo açıklamasına göre, 2016 yılının ocak ayında üretimi başlayacak olan Alfa Romeo Giulia model ailesinin spor versiyonu Giulia Quadrifoglio, uluslararası nitelikteki Frankfurt Otomobil Fuarı'nda resmen görücüye çıktı.

İlk olarak 510 HP'lik yüksek performanslı spor versiyonuyla yollara çıkmaya başlayacak olan Alfa Romeo Giulia, Türkiye'de 2016 yılının ilkbahar aylarında piyasaya sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Türker Gürtekin, Giulia Quadrifoglio'nun Alfa Romeo Giulia model ailesinin en hafif ama en yüksek performanslı versiyonu olduğunu belirterek "Karbon seramik fren balataları ile ultra hafif karbon fiber sportif koltuklarla donatılan 510 HP'lik Ferrari teknolojili çok özel spor modeli, 2016 yılında 2. çeyrekten itibaren satışa sunmayı planlıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 510 Hp'lik Alfa Romeo Giulia İlkbaharda Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement