54 Gündür Kayıp Olan Şahısların Aramasına Devam Ediliyor - Son Dakika
3. Sayfa

54 Gündür Kayıp Olan Şahısların Aramasına Devam Ediliyor

54 gündür kayıp olan şahısların aramasına devam ediliyor -Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldıDENİZLİ - Denizli'nin Honaz ilçesinde kayıp 2 kişiyi arama çalışmaları 54 gündür devam ederken, olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi ise serbest bırakıldı.

14.12.2017 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

54 gündür kayıp olan şahısların aramasına devam ediliyor

-Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

DENİZLİ - Denizli'nin Honaz ilçesinde kayıp 2 kişiyi arama çalışmaları 54 gündür devam ederken, olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi ise serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, 30 Haziran'da Soner Kızılırmak, 18 Ekim'de de Murat Uğur Pınarbaş ortadan kayboldu. Kaybolan 2 kişinin F.B., tarafından öldürüldüğü ve cesetlerinin ortadan kaldırıldığı iddiası üzerine emniyet müdürlüğü ekipleri, kadavra köpeklerle çalışmalara başlattı. Geçtiğimiz haftada gözaltına alınan F.B. ve arkadaşları M.K. ve R.Ç. isimli şahıslar, cinayet şüphelisi olarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce gözaltına alındı. Emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edilen F.B., adli kontrol şartı ile M.K. ve R.Ç. ise sorgularının arından savcılıktan serbest bırakılmıştı.

Kayıp şahıslar ile ilgili herhangi bir bulguya ulaşılabilmesi amacıyla Baklan Kuyucak Mahallesi sınırlarında kalan Çayırboğazı- İkiztepe Deresi mevki ile Dazlak Tepe mevki arasında yer alan yaklaşık 5 kilometre karelik ormanlık alanda Emniyet Müdürlüğü ekipleri arama yaptı. Ancak yapılan aramalarda herhangi bir ize rastlanmadığı, arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

54 Gündür Kayıp Olan Şahısların Aramasına Devam Ediliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 54 Gündür Kayıp Olan Şahısların Aramasına Devam Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement