72 yaşındaki kadının hayali gerçek oldu! Evlendikten 54 yıl sonra kına gecesi yapıldı - Son Dakika
Güncel

72 yaşındaki kadının hayali gerçek oldu! Evlendikten 54 yıl sonra kına gecesi yapıldı

72 yaşındaki kadının hayali gerçek oldu! Evlendikten 54 yıl sonra kına gecesi yapıldı

Çanakkale'de, 54 yıl önce evlenirken kına gecesi yapamayan 72 yaşındaki kadının hayali, Halk Eğitim Merkezi eğitmen ve kursiyerleri tarafından gerçekleştirildi.

15.09.2019 15:22  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de, kına gecesi yapamayan Mürüvvet Türkkolu'nun (72) hayali,54 yıl sonra Halk Eğitim Merkezi eğitmen ve kursiyerleri tarafından gerçekleştirildi. Türkkolu'nun bindallı giydiği kına gecesinde renkli görüntüler ortaya çıktı.

İMKANSIZLIKLAR NEDENİYLE KINA GECESİ YAPILMADI

Ankara'da yaşarken 18 yaşında evlendiği Ali Seyfeli'yi 2004 yılında kaybeden, 5 yıl önce de Çanakkale'ye yerleşen Mürüvvet Türkkolu, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan halk oyunları kursuna kayıt oldu. Kurs eğitmenleri ve öğrencileri, Mayıs ayındaki yıl sonu etkinliği kapsamında Mürüvvet Türkkolu'nun 54 yıl önce evlenirken imkansızlar nedeniyle yapamadığı kına gecesi hayalini gerçekleştirdi.

72 yaşındaki kadının hayali gerçek oldu! Evlendikten 54 yıl sonra kına gecesi yapıldı

Evlenirken kına gecesi yapamadığını ifade eden Mürüvvet Türkkolu, "Halk Eğitim Merkezi'ndeki hocamız, halk oyunu oynamamız için bizleri topladı. Yıl sonu programı olarak ne yapalım diye düşünürken, düğünümde kına gecemin yapılmadığını anlattım. Hocam da kına gece yapılmasını kabul etti. Kına gecesini yaptık ve çok da güzel oldu. Evlenmeden önce annem vefat ettiği için kimseye bir şey söyleyemedim. Kına gecesi de olmadı. Hayalimdeki kına gecesinden daha güzel oldu" dedi.

72 yaşındaki kadının hayali gerçek oldu! Evlendikten 54 yıl sonra kına gecesi yapıldı

BİNDALLI GİYDİ

Kepez Belediyesi Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan kına gecesinde, bindallı giyen Mürüvvet Türkkolu'nun mutluluğu gözlerinden okundu. Türkkolu'nun bu mutluluğuna eğitmenler ve kursiyerler de ortak oldu.

72 yaşındaki kadının hayali gerçek oldu! Evlendikten 54 yıl sonra kına gecesi yapıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 72 yaşındaki kadının hayali gerçek oldu! Evlendikten 54 yıl sonra kına gecesi yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • TUNÇ06: AĞLADI MI Kİ ..HEM GİDERİM HEM AĞLARIM..YAZIK GÜZEL OLMUŞ.. DAMAT NERDE Kİ? ee akşama o iş ne oldu ki.. 3 5 Yanıtla Bi Sus Yaa: Densizlik yapmasan olmazdi demii 3 1 Ceren: Bı gun sonra oluyo hemen aynı gun degıl 0 0
  • Duygu: Umarım bebeğini en yakın zamanda kucağına alırsın 3 2 Yanıtla
  • Fed: Akil fikir wersin all 1 2 Yanıtla Bb: Sen once Allah yazmayi ogren 0 0
  • belediye: ne oldu suriyeleri gundem de dusurme cabasi icin yeni dusmanlarmi var ettirildi bu sacma sapan haberleri mi milete geciriyorsunuz 0 0 Yanıtla
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement