59.Grammy Müzik Ödüllerini Kaçıranlar Ekran Başına! - Son Dakika
Güncel

59.Grammy Müzik Ödüllerini Kaçıranlar Ekran Başına!

59. Grammy Ödül Töreni'ni kaçıranlar için tekrarı Power TV'de, 14 Şubat 12.00, 15 Şubat 21:00, 18 Şubat 12:00 ve 19 Şubat 21:00'de yayınlanacak."

14.02.2017 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en prestijli müzik ödülleri olan Grammy Müzik Ödülleri, ABD'nin Los Angeles kentinde birbirinden ünlü isimlerin sahne aldığı törenle sahiplerini buldu. Staples Center'da düzenlenen unutulmaz ödül törenine 5 dalda ödül kazanan 28 yaşındaki İngiliz şarkıcı Adele damgasını vurdu.

ADELE 'in çok konuşulan ödülünü ikiye bölme anını kaçırmayın!

Konuşmasında 'Yılın Albümü' dalının bir diğer adayı olan 'Lemonade'in sahibi Beyonce'a atıfta bulunan Adele gözyaşlarına hakim olamayarak, "Beyonce, Lemonade albümü muazzamdı Tüm sanatçılar olarak sana hayranız diyerek ödülünü ikiye böldü. Sanatçı, ödülün bir diğer parçasını Beyonce'ye verdi.

Birbirinden ünlü isimlerin damga vurduğu geceyi ekranlara taşıyan Power TV ekranlarında Beyonce Fırtınası esti!
Grammy performansı için dört gün boyunca prova yapan ve gösterisinde çiçekler arasında 20'nin üzerinde dansçıyla yaklaşık dokuz dakikalık performans sergileyen ABD'li şarkıcı Beyonce, ekran başında izleyenleri büyüledi. İkiz bebeklere hamile olduğunu kısa süre önce açıklayan Beyonce'nin altın rengi cesur kraliçe kıyafeti göz kamaştırdı. Şarkıcı, sandalye üzerinde akrobatik hareketler eşliğinde sergilediği showunda Lemonade albümünden Love Drought ve Sandcastles şarkılarını seslendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 59.Grammy Müzik Ödüllerini Kaçıranlar Ekran Başına! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement