59 Yaşında Gönüllü Asker Olmak İçin Başvuru Yaptı - Son Dakika
Güncel

59 Yaşında Gönüllü Asker Olmak İçin Başvuru Yaptı

59 Yaşında Gönüllü Asker Olmak İçin Başvuru Yaptı

Çankırı’da 59 yaşındaki Recep Aslan, son günlerde artan terör olayları nedeniyle gönüllü askerlik için Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) başvurdu.

05.08.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'da 59 yaşındaki Recep Aslan, son günlerde artan terör olayları nedeniyle gönüllü askerlik için Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) başvurdu.

Gönüllü askerlik için Çankırı Askerlik Şubesi'ne dilekçe veren Recep Aslan, askerlik görevini 1976 yılında Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Alayı'nda tamamladığını ve aradan geçen 40 yılın ardından tekrar kışlaya dönmek istediğini söyledi. Artan terör olaylarının içinden çıkılmaz bir hal aldığını belirten Aslan, terörle mücadelede göreve hazır olduğunu ifade etti. Terörle mücadele konusunda elini taşın altına koymaya hazır olduğunu vurgulayan Aslan, "Terör haberlerini izlerken yüreğim burkuldu. Kınalı kuzularımızın şehit olması beni derinden üzdü ve bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm. Terör olaylarına karşı gönüllü askerlik başvurusunda bulundum. Şimdi görev bekliyorum. İnşallah kısa zamanda bizi de askere götürürler. Terör olaylarının tamamının kökünü kazıyacağımıza inancımız sonsuzdur. Biz çağ açıp çağ kapatan Osmanlı'nın torunlarıyız" diye konuştu.

Ülkenin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Aslan, birlik beraberlik içerisindeki Türkiye'nin karşında hiçbir gücün duramayacağını kaydetti. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 59 Yaşında Gönüllü Asker Olmak İçin Başvuru Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement