6 ayda 20 bin ton asfalt - Son Dakika
Güncel

6 ayda 20 bin ton asfalt

6 ayda 20 bin ton asfalt

Osmangazi Belediyesi, 2020 yılının ilk altı ayında 14 kilometre asfalt kaplama yaptı.

30.06.2020 13:29  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyesi, 2020 yılının ilk altı ayında 14 kilometre asfalt kaplama yaptı. İlçe genelindeki asfalt yenileme ve yama çalışmaları için toplam 20 bin ton asfalt kullanıldı.

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki eskiyen ve bozulan yolları yenilemeyi sürdürüyor. Belediye ekipleri, 2020 yılının ilk altı ayında yaklaşık 27 kilometre yolu sıcak asfaltla kaplarken, toplam 20 bin ton asfalt kullanıldı. İlçedeki birçok cadde ve sokakta gerçekleştirilen satıh çalışmaları için toplam 12 bin ton sıcak asfalt döken ekipler, muhtelif sokaklarda yapılan asfalt yama çalışmaları için de 8 bin ton malzeme kullandı. Bilhassa Yunuseli, Demirtaş, Bağlarbaşı, Yenibağlar, Akpınar, Santral Garaj, Emek ve Güneştepe mahallelerinde hummalı bir şekilde asfaltlama çalışması yapılırken, yıl sonuna kadar bozuk olan bütün yolların asfaltlanması hedefleniyor.

Osmangazi Belediyesi, özellikle korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını asfaltlama çalışmaları için fırsata dönüştürdü. Yasağının uygulandığı günlerde cadde ve sokakların boş kalmasını fırsat bilen belediye ekipleri, birçok mahallede asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yürütülen asfaltlama çalışmaları kapsamında yılın ilk 6 ayında 3 kilometrelik alanda freze çalışması da gerçekleştirildi. Freze ile kazınan yollar sıcak asfalt ile kaplandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaları adına asfaltlama çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Sokak ve caddelerimizin daha güzel ve ulaşılabilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs tüm hayatımızı etkiledi. Osmangazi Belediyesi olarak bir yandan halkımızın sağlığını korumak adına virüsle mücadele çalışmaları yürütürken, bir yandan da ilçemizi güzelleştirmek adına yürüttüğümüz çalışmalarımıza devam ettik. Özellikle pandemi sürecinde uygulanan sokağa çıkma yasaklarını fırsata çevirdik. Normal günlerde araç trafiğinin yoğun olması dolayısıyla iş yapmanın çok zor olduğu noktalarda, sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde asfalt çalışmaları yaptık. Ekiplerimiz, normalleşme sürecinde de belirlenen programlar dahilinde ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Osmangazi'de asfalt meselesi kalmayana dek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 6 ayda 20 bin ton asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Türkiye ve Yunanistan Ortak Prodüksiyonu Romeo ve Juliet'in Biletleri Satışa Çıktı
    18:19 Türkiye ve Yunanistan Ortak Prodüksiyonu Romeo ve Juliet'in Biletleri Satışa Çıktı

    Türkiye ve Yunanistan'ın ortak prodüksiyonu Romeo ve Juliet'in 19 Nisan'da Ankara'da yapılacak prömiyerinin biletleri satışa sunuldu. William Shakespeare'in ölümsüz eseri, DT ve Yunanistan'dan sanatçıların bir araya geldiği projeyle Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenecek. Eser, Egeli komşular arasındaki derin bağları ve ortak insani değerleri vurgulayarak barış, anlayış ve işbirliğini güçlendirmeyi hedefliyor.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ın iftar programı engellendi
    18:19 CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ın iftar programı engellendi

    Balıkesir'de CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ın kent meydanında yapacağı iftar programının, AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından engellenmeye çalışıldığı iddia edildi. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, iftar programının yapılacağı alana gelerek Yücel Yılmaz'a tepki gösterdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

  • İnegöl'de toprak taşıyan kamyon alev alev yandı
    18:18 İnegöl'de toprak taşıyan kamyon alev alev yandı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde, toprak taşıyan bir kamyonun motor kısmından çıkan dumanlar nedeniyle alev aldığı anlar kameraya yansıdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • Bingöl'de çocuklar ve aileleri Gazze'ye destek yürüyüşü gerçekleştirdi
    18:16 Bingöl'de çocuklar ve aileleri Gazze'ye destek yürüyüşü gerçekleştirdi

    Bingöl'ün Solhan ilçesinde çocuklar ve aileleri, İsrail'in Filistin ve Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki olarak Gazze'ye destek yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşte çocuklar İsrail'e tepkilerini pankartlarla gösterdi. Katılımcılar, Gazze'nin Filistin'in insanlık meselesi olduğunu vurgulayarak İsrail'in binlerce insanı katletmesine tepki gösterdi.

  • İstanbul'da Kaçak Yolla Getirilen 100 Bin Adet Tıbbi Sülük Ele Geçirildi
    18:15 İstanbul'da Kaçak Yolla Getirilen 100 Bin Adet Tıbbi Sülük Ele Geçirildi

    İstanbul'da kaçakçılık suçlarıyla mücadele ekipleri ve Arnavutköy İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bir otelde yapılan operasyonda, Türkiye'ye kaçak yolla getirilen 28 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 100 bin adet tıbbi sülük ele geçirildi. Operasyon sonucunda yakalanan 2 şahsa 2 milyon lira ceza kesildi.

  • Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin Sancaktepe mitinginde konuştu: (2)
    18:13 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin Sancaktepe mitinginde konuştu: (2)

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü sandığa gidileceğini belirterek, "Bu sefer şehrimize ve ilçemize hizmet edecek, eser üretecek, 7 gün 24 saat hizmetimizde olacak yerel yöneticileri belirleyeceğiz.

  • Japonya, Filistinli Mültecilere Yardımları Sürdürmek İçin Düzenlemeler Yapıyor
    18:13 Japonya, Filistinli Mültecilere Yardımları Sürdürmek İçin Düzenlemeler Yapıyor

    Japonya Dışişleri Bakanı Kamikava Yoko, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) yardımlarını sürdürmek için son düzenlemeleri yaptıklarını ve süreci hızlandırmak istediklerini söyledi. Kamikava, başkent Tokyo'daki basın toplantısında, Filistinli mültecilere destek konusunda UNRWA'nın uluslararası toplumda yaygın kabul gören vazgeçilmez role sahip olduğunu vurguladı.


Advertisement