6. İnsan Hakları Film Günleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

6. İnsan Hakları Film Günleri Devam Ediyor

TİHİV ve EÜ İletişim Çalışmaları Topluluğu'nun işbirliğiyle düzenlenen 6. İnsan Hakları Belgesel Film Günleri'nin gösterimleri, Fransız Kültür Merkezi'nde devam ediyor.

12.12.2015 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İnsan Hakları Vakfı (TİHV) İzmir Temsilciliği ile Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Çalışmaları Topluluğunun işbirliğiyle düzenlenen teması ''Yaşam Hakkı'' ve ''Barış'' olarak belirlenen 6. İnsan Hakları Belgesel Film Günleri Fransız Kültür Merkezi Sinema Salonu'nda devam ediyor. Sırasıyla "Emad Burnat ve Guy Davini'nin; 5 Kırık Kamera", Rita Ender'in; Son sözcükler", "Aslı Özarslan'ın; Ada 36", "Patricio'nun; Salvador Allende" ve " Nazım Alpman'ın; 1915 techir yolu" isimli belgesellerin gösterildiği ikinci günün sonunda "1915 techir yolu" isimli belgeselin yönetmeni Nazım Alpman ve Son Sözcükler belgeselinin yönetmeni Rita Ender ile söyleşi gerçekleştirildi.

Cumartesi günü 5 belgesel beyaz perdede olacak

Belgesel Film günleri 13 Aralık tarihine kadar Fransız Kültür Merkezi Sinema salonunda gösterimlerini sürdürecek. 12 Aralık 2015 Cumartesi günü "michael Glawogger'in; Mega Kentler", "Taha Karimi'nin;1001 Elma", "Vahap Sarıltın'ın; Uzak", "Aitor Merino ve Amaya Merino'un Asıer ve ben", "İmre Azem'in Lamekan: Metalaşan kentin çöküşü" ve Veysi Altay'ın; Yeni Yaşam" belgeselleri beyaz perdeye taşınacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 6. İnsan Hakları Film Günleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement