6'ncısı Düzenlenen Yunus Emre Ödül Töreni'ne Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

6'ncısı Düzenlenen Yunus Emre Ödül Töreni'ne Yoğun İlgi

6\'ncısı Düzenlenen Yunus Emre Ödül Töreni\'ne Yoğun İlgi

Eskişehir Sanayi Odası'nın (ESO) katkılarıyla Eskişehir Tanıtım Grubu (ETG) tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 6'ncısı düzenlenen Yunus Emre 2019 Ödül Töreni, yoğun bir katılımla Eskişehir'de gerçekleştirildi.

27.02.2019 07:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Sanayi Odası'nın (ESO) katkılarıyla Eskişehir Tanıtım Grubu (ETG) tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 6'ncısı düzenlenen Yunus Emre 2019 Ödül Töreni, yoğun bir katılımla Eskişehir'de gerçekleştirildi.

ESO Binasında yapılan ödül töreni ilk kez Eskişehir'de gerçekleştirilirken Eskişehir'in önde gelen isimleri yoğun bir katılım gösterdi. Spordan siyasete birçok isim 6'ıncısı düzenlenen törende ödül aldı. Vali Özdemir Çakacak, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Harun Karacan, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, ESO Başkanı Celallettin Kesikbaş, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ile Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı ödül alan isimlerden oldu. Ünlü iş adamları Can Kıraç ve İnan Kıraç ise törende onur ödülü aldı. Programda konuşan Vali Özdemir Çakacak, "Eğitimli insanıyla, ufku açık sanayicisiyle teknolojiyi inovasyonla birleştirmiş ve dünyayla rekabet eden sanayicisiyle, devletimizin devasa kamu yatırımlarıyla birlikte gerçekten Anadolu'nun parlayan yıldızı. Bizler Eskişehir'imizin yöneticileri olarak sayın milletvekillerimizle kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu olan odalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, yerel yönetimlerimizle kısacası ilimizin tüm dinamikleriyle birlikte Eskişehir'in bugün geldiği nokta iyi bir nokta ama biz bunu da yeterli görmüyoruz ve bu parlayan yıldız ileride daha da parlayacak. Eskişehir'imiz raylı sistemlerden havacılığa, imalat sanayiine açıkçası her sektörde adından övgüyle söz ettirecek bir şehir" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 6'ncısı Düzenlenen Yunus Emre Ödül Töreni'ne Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Perinçek: Türkiye, İran ve Azerbaycan aynı cephededir
    18:48 Perinçek: Türkiye, İran ve Azerbaycan aynı cephededir

    Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İran ve İsrail arasındaki ilişkilere dair basın açıklaması yaptı. Perinçek, Türkiye'nin İran ve Azerbaycan ile aynı cephede olduğunu belirterek, Rusya, Suriye, Irak, Filistin, Yemen ve diğer Batı Asya ülkelerinin de bu cepheyle birlikte olduğunu ifade etti. Ayrıca, İsrail'in stratejik hedefinin Kürdistan adı altında ikinci bir İsrail devleti kurmak olduğunu söyleyen Perinçek, Türkiye'nin bölünmesinin bu ülkelerin bölünmesine bağlı olduğunu vurguladı.

  • Çorum'da 14 yaşındaki genç kız üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulundu
    18:46 Çorum'da 14 yaşındaki genç kız üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulundu

    Çorum'un Alaca İlçesi'nde 14 yaşındaki Berra G. adlı genç kız, öğle saatlerinde Çorum caddesi Sakarya orta okulunun önünde bulunan üst geçidinden atlayarak intihar etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık, polis ekipleri sevk edildi. Genç kızın intihar girişimi güvenlik kamerasına yansıdı ve polis ekipleri nedenini araştırıyor.

  • Tekirdağ'da Jandarma, Üst Aramasında Ruhsatsız Silah Ele Geçirdi
    18:43 Tekirdağ'da Jandarma, Üst Aramasında Ruhsatsız Silah Ele Geçirdi

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde jandarma ekipleri, şüpheli bir şahsın üst aramasında 1 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Huzur ve Güven Uygulaması sırasında durdurulan şahsın üzerinde yapılan aramada, 1 adet Browning marka tabanca, 1 adet şarjör ve 15 adet mermi bulundu. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama
    18:43 Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen operasyonda 6 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 195 sentetik uyuşturucu ve 29 gram esrar ele geçirildi. 4 şüpheli tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı
    18:40 Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı

    Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük, 27 Nisan'da yapılacak Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde yeniden aday olduğunu duyurdu. Küçük, 34 yıllık tecrübesi ve birikimiyle son kez bu göreve aday olduğunu belirtti.

  • Tekirdağ'da bir apartmanın garajı ve deposu yangında küle döndü
    18:40 Tekirdağ'da bir apartmanın garajı ve deposu yangında küle döndü

    Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bulunan bir apartmanın garaj ve depo olarak kullanılan alan, çıkan yangında tamamen yanarak küle döndü. Yangın sonucunda hayatını kaybeden veya yaralanan olmazken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Ankara'da dehşet: 9 yıl önce boşandığı eşini önce keserle başından yaraladı, ardından bıçakla öldürüp polise teslim oldu
    18:40 Ankara'da dehşet: 9 yıl önce boşandığı eşini önce keserle başından yaraladı, ardından bıçakla öldürüp polise teslim oldu

    Ankara'nın Altındağ ilçesinde 9 yıl önce boşandığı eşini önce başından keserle yaralayan ve ardından defalarca bıçaklayarak öldüren kadın polise teslim oldu. Olay, saat 03.00 sıralarında Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde meydana geldi. Eski eşi tarafından öldürülen adamın cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Kütahya İl Genel Meclisi Yeni Döneme Başladı
    18:35 Kütahya İl Genel Meclisi Yeni Döneme Başladı

    Kütahya İl Genel Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis başkanı, başkan vekilleri ve katip üyeleri seçildi. Muammer Özcura tekrar başkan seçildi.

  • İstanbullu Hayırsever Çift Adıyaman'da İlkokul Yaptırdı
    18:33 İstanbullu Hayırsever Çift Adıyaman'da İlkokul Yaptırdı

    İstanbul'da yaşayan Aziz Erkut-Şener Işıl çifti, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde zor şartlarda eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla birikimleriyle 2 derslikli bir ilkokul yaptırdı. Okulun açılışında konuşan yetkililer, çifti minnettarlıkla karşıladıklarını ve bölgenin yaralarını sarmak için gösterdikleri çaba için teşekkür ettiler.

  • Trabzon'da tır, otobüs ve kamyonetin karıştığı kaza: 1 yaralı
    18:28 Trabzon'da tır, otobüs ve kamyonetin karıştığı kaza: 1 yaralı

    Trabzon'un Ortahisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, GT 600 TR plakalı tır, 61 AH 754 plakalı yolcu otobüsü ve 61 AFH 775 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada otobüste bulunan bir kişi hafif yaralandı. Olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nun Trabzon-Rize istikametinde ulaşımda aksamalar yaşandı.


Advertisement