6 Nisan 1920'de Türkiye'de Gündemde Neler Var? - Son Dakika
Güncel

6 Nisan 1920'de Türkiye'de Gündemde Neler Var?

6 Nisan 1920\'de Türkiye\'de Gündemde Neler Var?

Milli Eğitim Bakanı'nın köy yaşam merkezi açılış programı, dış ticaret istatistikleri, Diyanet İşleri Başkanı'nın hac uğurlama programı, Spor Toto Süper Lig maçları ve diğer spor etkinlikleri ile Fransa Açık tenis turnuvası Türkiye'nin gündeminde.

30.05.2023 00:05  Güncelleme: 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Urla Barbaros Köy Yaşam Merkezi'nde "1500 Köy Yaşam Merkezi Toplu Açılış Programı"na katılacak, Balıklıova Köy Yaşam Merkezi'ni ziyaret edecek.

(İzmir/12.30/14.00)

EKONOMİ FİNANS

1- Türkiye İstatistik Kurumu, nisan ayı dış ticaret istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Üsküdar Harem'den Harem-i Şerif'e Hac Uğurlama Programı'na katılacak.

(İstanbul/09.00)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü ile Galatasaray arasında Eryaman Stadı'nda oynanacak maçı izleyecek.

(Ankara/20.00)

2- Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta maçlarının tamamı yapılacak. Hafta, Fenerbahçe-Fraport TAV Antalyaspor, İstanbulspor- Adana Demirspor, VavaCars Fatih Karagümrük-Yukatel Kayserispor, Bitexen Giresunspor- Trabzonspor, Corendon Alanyaspor- Kasımpaşa ve Demir Grup Sivasspor-Arabam.com Konyaspor karşılaşmalarına sahne olacak.

(İstanbul/20.00/20.00/20.00/Giresun/Antalya/Sivas/20.00)

3- TFF 2. Lig Play-Off 2. Tur mücadelesi başlayacak; Kırmızı Grup'ta 1461 Trabzon FK-İskenderunspor, Beyaz Grup'ta Anagold 24Erzincanspor- Esenler Erokspor ilk maçları yapılacak.

(Trabzon/15.30/Erzincan/20.00)

4- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin play-off çeyrek final serisinde Galatasaray Nef- Türk Telekom, Frutti Extra Bursaspor- Pınar Karşıyaka ikinci maçları yapılacak.

(İstanbul/18.00/Bursa/20.30)

5- FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin kadınlar 1. Grup mücadelesinde ilk hafta müsabakaları Türkiye'nin ev sahipliğinde başlayacak; İtalya- Tayland, Polonya- Kanada maçları yapılacak.

(Antalya/17.00/20.00)

6- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in play-off final serisinde Konyaaltı Belediyespor ile Kastamonu Belediyespor ilk maçta karşı karşıya gelecek.

(Antalya/16.00)

7- Hentbol Erkekler Süper Lig'in play-off yarı final serisinde Beykoz Belediyespor-Spor Toto, Sakarya Büyükşehir Belediyespor- Beşiktaş Yurtbay Seramik ikinci maçları yapılacak.

(Sakarya/13.00/15.30)

8- Teniste sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'a 1. tur maçlarıyla devam edilecek.

(Paris)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 6 Nisan 1920'de Türkiye'de Gündemde Neler Var? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement