GÜNDEM ÖZETİ / 17 Eylül 2022 - Son Dakika
Güncel

GÜNDEM ÖZETİ / 17 Eylül 2022

GÜNDEM ÖZETİ / 17 Eylül 2022

6 Nisan 1920CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile eski başbakanlardan Adnan Menderes'in anıt mezarlarını ziyaret edecek, Bakırköy'deki Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Hür Düşünce Hareketi Genel Kurulu'na katılacak.

17.09.2022 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Nisan 1920

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile eski başbakanlardan Adnan Menderes'in anıt mezarlarını ziyaret edecek, Bakırköy'deki Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Hür Düşünce Hareketi Genel Kurulu'na katılacak.

(İstanbul/09.00-13.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yerel ve ulusal basınla bir araya gelecek, fabrika ziyaretinde bulunacak ve kadın çalışanlarla buluşacak.

(Tekirdağ/10.45/13.30)

2- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Topkapı Anıt Mezar'da Adnan Menderes'i anma programı ile Giresun Gönüllüleri Derneği açılış törenine katılacak.

(İstanbul/10.30-12.00)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin ilk ferrobor tesisinin temel atma törenine iştirak edecek.

(Balıkesir/15.00)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Yapay Zeka Politikaları Derneği Genel Kurulu'na ve 12. Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali-Bağ Bozumu Etkinliği'ne katılacak.

(Ankara/11.00-13.00)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Milas Çevre Yolu'nda incelemelerde bulunacak, Muğla Valiliğinin, AK Parti Muğla İl Başkanlığının da aralarında olduğu çeşitli yerlere ziyaret gerçekleştirecek. Karaismailoğlu, Kötekli Akıllı Kavşak Talebi'nde yerinde inceleme yapacak.

(Muğla/11.00-17.30)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, BM 77. Genel Kurulu Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi kapsamında düzenlenen Yüksek Düzeyli Eğitim Bakanları Toplantısı'na iştirak edecek.

(New York)

SPOR

1- Dünya Güreş Şampiyonası, Sırbistan'da serbest stilde müsabakalarla sürecek. 61 kiloda Süleyman Atlı, 65 kiloda Cavit Acar ve 97 kiloda Mücahit Çelik mindere çıkacak; 74 kiloda Soner Demirtaş repesajda mücadele edecek.

(Belgrad)

2- Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasına HangiKredi Ümraniyespor- Kasımpaşa, İstanbulspor- Beşiktaş ve Fraport TAV Antalyaspor- Adana Demirspor maçlarıyla devam edilecek.

(İstanbul/17.00/20.00/Antalya/20.00)

3- Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Ankara Keçiörengücü-Erzurumspor FK, Altaş Denizlispor- Gençlerbirliği, Adanaspor- Çaykur Rizespor ve Eyüpspor-Beyçimento Bandırmaspor maçları yapılacak.

(Ankara/13.30/Denizli/16.00/Adana/İstanbul/19.00)

4- TFF 3. Lig gruplarında 3. hafta toplam 6 maçla başlayacak.

5- Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin ikinci haftasında 5 maç yapılacak.

6- Hentbol EHF Erkekler Avrupa Kupası 1. tur ilk maçında Spor Toto, Lüksemburg'un Dudelange takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

(Dudelange/20.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel GÜNDEM ÖZETİ / 17 Eylül 2022 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu
    14:20 AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu

    AŞTİ'ye 5-15 Nisan 2024 tarihleri arasında 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken, toplam 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar peronları doldururken, toplam 17 bin 662 otobüs de AŞTİ'ye giriş-çıkış yaptı. Yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı
    14:20 Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı

    Yargıtay Başkanlığı için bugün yapılan seçimin 2 turundan da sonuç alınamadı. Yarın yapılacak 19. turda Mehmet Akarca ve Ömer Kerkez yarışacak.

  • Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi
    14:20 Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi

    Bursa PERDER'in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER'in başkanlık görevini üstlenecek. Seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıklayan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğini ve yeni projelerle güçlü birlikteliği hissettirmek istediklerini belirtti.

  • Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu
    14:19 Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu

    Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte doğaseverler ve motor tutkunları Yozgat Çamlığı'nda bir araya geldi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ilin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Advertisement