6 Ton Çeltik Yüklü Traktör Römorku Devrildi, Çiftçinin Bir Yıllık Emeği Yola Saçıldı - Son Dakika
3. Sayfa

6 Ton Çeltik Yüklü Traktör Römorku Devrildi, Çiftçinin Bir Yıllık Emeği Yola Saçıldı

6 ton çeltik yüklü traktör römorku devrildi, çiftçinin bir yıllık emeği yola saçıldı Havanın yağışlı olmaması nedeniyle çeltikler zayi olmadıEDİRNE - Edirne'de, römorkları kuru çeltik yüklü bir traktör şoförünün, seyir halinde başka bir araca çarpmamak için yaptığı manevra ve fren sonrası...

10.10.2018 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 ton çeltik yüklü traktör römorku devrildi, çiftçinin bir yıllık emeği yola saçıldı

Havanın yağışlı olmaması nedeniyle çeltikler zayi olmadı

EDİRNE - Edirne'de, römorkları kuru çeltik yüklü bir traktör şoförünün, seyir halinde başka bir araca çarpmamak için yaptığı manevra ve fren sonrası traktör devrildi. Devrilme sonucunda römorkta yüklü 6 ton kuru çeltik yola saçıldı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Olin Kavşağı olarak bilinen Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Şerif Esen yönetimindeki 22 AD 929 plakalı traktör, plakası alınamayan ve yaşlı bir sürücünün yönetiminde bulunan otomobilin ani çıkışı nedeniyle, araca çarpmamak için sert fren ve manevra yapmak zorunda kaldı. Fren nedeniyle, traktöre bağlı bulunan ve kuru çeltik yüklü iki römorktan birisi makaslarından koparak, yan yattı. Kaza sonrası yola saçılan kuru çeltiklerin havanın yağışlı olmaması nedeniyle şans eseri zayi olmadığı belirtildi.

Römorkta bulunan ve yaklaşık bedeli 18 bin TL olan çeltik yola saçılırken, kaza nedeniyle Edirne- İstanbul kara yoluna bağlanan yol üzerinde trafik ekipleri akışı bir süre tek şeritten verdi. Yola saçılan çeltikler, kısa sürede bölgeye gelen tarım işçileri tarafından süpürülerek toplandı. Kazada, kimse yara almazken, polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

6 Ton Çeltik Yüklü Traktör Römorku Devrildi, Çiftçinin Bir Yıllık Emeği Yola Saçıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 6 Ton Çeltik Yüklü Traktör Römorku Devrildi, Çiftçinin Bir Yıllık Emeği Yola Saçıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement