63 Ülkeden Gelen Anneler, Çocuklarına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

63 Ülkeden Gelen Anneler, Çocuklarına Kavuştu

63 Ülkeden Gelen Anneler, Çocuklarına Kavuştu

63 farklı ülkeden gelen yabancı anneler, 11 Mayıs Anneler Günü vesilesiyle Türkiye'de eğitim gören ve uzun süredir göremedikleri çocuklarıyla buluştu.

10.05.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duygusal anların yaşandığı gecede Seksenler dizisinin Rukiye annesi Özlem Türkad, 'En İyi Geleneksel Anne Karakteri' ödülüne layık görüldü.11 Mayıs Annler Günü vesilesiyle dünya anneleri Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu,'nun düzenlediği programla Türkiye'de okuyan ve uzun süredir göremedikleri çocuklarına kavuştu. Bir hayli duygusal havada geçen gecede anne temalı şiirler öğrenciler tarafından seslendirildi. Bu anlarda bazı seyircilerin gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.Gecede, bir ailenin kendilerinden uzakta yaşayan kızlarına yaptıkları ziyareti konu alan bir skeç de sergilendi. Yine "anne" kavramını anlatan kum sanatı gösterisi de seyircilerden büyük beğeni topladı.

Gecenin en duygusal dakikaları annesinden uzakta okuyan bir gencin annesine kavuşamama öyküsünü konu alan kısa filmin gösterimi sırasında yaşandı. İzlenen filmin ardından filmin karakterinin sahnede uzun süredir göremediği annesiyle buluşturulması duygusallığın ve heyecanın tavan yapmasına neden oldu.Uzun zamandır annesini göremeyen Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencisi Abdullah İsa ise annesiyle buluştuğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Gecede 'En İyi Geleneksel Anne Karakteri' ödülüne layık görülen Seksenler dizisi oyuncusu Özlem Türkad, ödülünü aldığı sırada yaptığı konuşmada çok mutlu olduğunu ve bu gecede tüm annelerin gülmesi gerektiğini söyledi. Henüz annelik duygusunu yaşamadığını belirten Türkad, çocukların ağlamasının içini titrettiğini sözlerine ekledi.

'En İyi Geleneksel Anne Karakteri' ödülünü alan Özlem Türkad, program öncesinde basına verdiği röportajda Seksenler dizisindeki rolüyle bu ödüle layık görüldüğü, ödül almak için geldiği programda annelerin uzakta okuyan çocuklarıyla buluşturulmasını öğrendiğinde daha çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 63 Ülkeden Gelen Anneler, Çocuklarına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement