65 Yaşındaki Sapık, Fiziksel Engelli Baldızını Taciz Etti - Son Dakika
Güncel

65 Yaşındaki Sapık, Fiziksel Engelli Baldızını Taciz Etti

65 Yaşındaki Sapık, Fiziksel Engelli Baldızını Taciz Etti

Sakarya'da kız kardeşinin evinde kalan, yüzde 70 bedensel engelli kadın, 5 çocuk babası eniştesi tarafından cinsel istismara uğradı.

22.02.2018 16:26  Güncelleme: 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, 5 çocuk babası S.A. (65), evinde kalan, yüzde 70 bedensel engelli baldızı E.G.'ye (63) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

KARDEŞİNİ AĞLARKEN BULDU

Olay, Karasu'nun Kabakoz Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 8 yıl önce S.A. ile evlenen N.A. dün akşam saatlerinde eve geldiğinde yanında kalan yüzde 70 engelli kız kardeşi E.G.'yi ağlarken buldu.

ENİŞTESİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Güçlükle yürüyüp konuşan E.G., eniştesinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyleyince, N.A. yakınlarına haber verdi. Yakınları tarafından Karasu İlçe Devlet Hastanesi'ne getirilen E.G.'nin üzerinde sperm izi tespit edilince, olay polise bildirildi.

UZUN SÜREDİR İSTİSMARA MARUZ KALDI

Polis, S.A.'yı cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındı. S.A. suçlamaları kabul etmeyerek, baldızının rahatsız olduğunu ileri sürdü. Şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Hastaneden bir akrabasının evine getirilen E.G., yakınlarına yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. E.G., eniştesinin kendisine sürekli istismarda bulunduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 65 Yaşındaki Sapık, Fiziksel Engelli Baldızını Taciz Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • EGE: Eline bir üzüm budama makası alacaksın ve bu adamın ilgili yerlerini acı çektire çektire budayacaksın, o zaman Adalet tecelli etmiş olur. Cezaevinde Devletimin ekmeğini yemeye hakkı yok zira Cezaevinde verilen yemekler bir çok ailenin sofrasında göremeyeceği türden kaliteli yemekler. Böyle şerefsizler Cezaevinde yiyip içip büyüyerek dışarı çıkıyorlar ve daha güçlü bir tehlike toplumun içine salıverilmiş oluyor. 29 0 Yanıtla
  • herkes: Yaşlısı orta yaşlısı genci sapık gözleri aç herşeye .....yüzde doksandokuz müslüman kağıt üzerinde ..... 11 2 Yanıtla
  • çocuk ve kadın istismarına dur deyin artık: ne oluyor ya bu erkeklere, nereden geliyor bu cesaret, herkes şeytanlaştı..Allah lanetliyecek ponpei de olduğu gibi... 12 0 Yanıtla
  • amasyalı: Allah Muhammed aşkına artık akıllı uslu durun yav !!! ulan nasıl bir mideniz var nasıl bir anlayışınız var. yok abi yok artık varya böyle haberlere yorum bile yapmıycam okumadan geçecem bu kadar basit olmamalı hiç birşey... 9 0 Yanıtla

Advertisement