Berlin Film Festivali'nde "Cinderella" Filmi Gala Yaptı - Son Dakika
Kültür Sanat

Berlin Film Festivali'nde "Cinderella" Filmi Gala Yaptı

Almanya'da düzenlenen 65. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde , yönetmenliğini Kenneth Branagh'ın yaptığı ve ünlü oyuncu Cate Blanchett'in rol aldığı "Cinderella" filmi gösterildi.

13.02.2015 23:50  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın başkenti Berlin'de devam eden 65. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde yönetmenliğini Kenneth Branagh'ın yaptığı ve ünlü oyuncu Cate Blanchett'in rol aldığı "Cinderella" filminin galası yapıldı.

Berlinale Palast'ta düzenlenen gala öncesinde yönetmen Branagh ve Blanchett'in yanı sıra filme oynayan Lily James, Richard Madden, Stellan Skargard ve Helena Bonham Carter ile çok sayıda davetli kırmızı halıda yürüdü.

FİLMDE CESARET, İYİLİK VE PSİKOLOJİ KAVRAMLARINI ÜZERİNDE DURULUYOR

Daha önce düzenlenen basın toplantısında filmini tanıtan Branagh, filmde herkes tarafından bilinen bir hikayenin anlatıldığını belirterek, kendisinin burada cesaret, iyilik ve psikoloji gibi özelliklere önem verdiğini söyledi.

Filmde kötü üvey anneyi canlandıran Cate Blanchett, kötü rolleri oynamanın eğlenceli olduğunu ifade etti.

Bir gazetecinin "Bu filmde sizin isminizi duyduğumda Cinderella'yı oynayacağınızı düşündüm" şeklindeki sözlerine teşekkür eden Blanchett, "O rol için çok yaşlıyım" dedi.

CİNDERELLA "ALTIN AYI" İÇİN YARIŞMAYACAK

Filmde Cinderella'yı canlandıran Lily James de filmde giyilen kostümlerin önemli olduğunu belirterek, oynarken kostümlerin biraz rahatsızlık verdiğini söyledi. James, Cinderella'yı canlandırdığı için de çok mutlu olduğunu kaydetti.

Berlinale'de uluslararası prömiyeri yapılan Cinderella filmi yarışma bölümünde gösteriliyor ancak "Altın Ayı" ödülü için yarışmıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Berlin Film Festivali'nde 'Cinderella' Filmi Gala Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement