7 Ağustos Pazartesi Dha Spor Gündemi - Son Dakika
Güncel

7 Ağustos Pazartesi Dha Spor Gündemi

(Özel) TÜRK TEKNİK ADAMLAR İSYAN ETTİMircea Lucescu'nun A Milli Takım teknik direktörlüğüne getirildiği imza töreni sırasında açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in " Türkiye Futbol Federasyonu tarihinde Milli Takım'a 46 teknik direktör gelmiş.

07.08.2017 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(Özel) TÜRK TEKNİK ADAMLAR İSYAN ETTİ

Mircea Lucescu'nun A Milli Takım teknik direktörlüğüne getirildiği imza töreni sırasında açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in " Türkiye Futbol Federasyonu tarihinde Milli Takım'a 46 teknik direktör gelmiş. Bunun 18'i yabancı. Lucescu ne ilk ne son olacak. Biz artık 4 isim değil, 15 Türk hoca arasından alternatif bakmak istiyoruz. Türk hocaların da bu durumu artık bir değerlendirmesi gerekiyor" sözlerine Türk teknik adamlardan cevap geldi. Doğan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulunan Türk teknik adamlar Milli Takımı çalıştırmak için yeterli seviyede olduklarını belirtirken "Biz bu göreve her zaman hazırız. Başkan Demirören'in açıklamaları üzücü" şeklinde yorumladılar.

KONYA HEM SAMSUN'DA, HEM DE KENTTE UYAMADI

Beşiktaş'ı yenerek Süper Kupa'nın sahibi olan Konya spor'da taraftar kutlamaları sabaha dek sürdürdü. Başkan Ahmet Şan "İnşallah güzel bir sezon geçiririz" dedi. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İKİSİNE DE CEZA GELİYOR

Süper kupa maçında sahaya giren taraftarın üzerinden sustalı bıçak çıkması maç boyunca sahaya yanıcı ve patlayıcı maddelerin atılması, aynı olayı Beşiktaşlı taraftarların da yapması üzerine iki kulüp de PFDK'ya sevk ediliyor. Tribünde men ve saha kapanma cezası olası...

SÜPER KUPA FİNALİ İSPANYA VE PORTEKİZ'DE MANŞET OLDU

"QUARESMA'NIN ELİNDEKİ BIÇAK HAFTANIN FUTBOL RESMİ"

Beşiktaş ve Atiker Konyaspor'un Samsun'da oynadığı Süper Kupa Finali'nde yaşanan olaylar İspanya ve Portekiz manşet oldu. Özellikle Atiker Konyasporlu bir taraftarın sahaya kelebek diye tabir edilen kesici maddeyi atması haberler de yer aldı.

İspanya'nın en önemli spor gazetelerinden olan As ve Marca olayı videolu şekilde internet sitelerinden yayınladı. AS "Quaresma kendisine atılan bıçağı hakeme gangster gibi verdi" manşetini atarken Marca ise "Kendise atılan bıçağı Quaresma'nın hakeme verişi korkuttu" şeklinde yazdı. Portekiz basınıda Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçında yaşanan olaylara değindi. Ülkenin önde gelen 2 spor gazetesi olan Abola ve Record'un manşetlerinden verdikleri haberlerde "Quaresma'nın soğuk kanlı bir hareket yaptığını ve kendisine atılan bıçağı hakeme vermeden önce oynadığını" yazdılar.

BEŞİKTAŞ'TA LENS  RÜZGARI

Yeni transfer Lens sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçecek (basına kapalı)

15: 30  Lens İmza Töreni ( CANLI VERMEYİ PLANLAMAKTAYIZ)

PEPE GELDİ AMA  SAVUNMADA ARIZA BİTMEDİ

Konyaspor'un attığı ilk golde bariz bir savunma hatası yapan, penaltı golüne de yeni transfer Pepe'nin sebebiyet vermesi, Şenol Güneş'in canını sıktı.. Yeni stoper yolda.

FENERBAHÇE, CAGLİARI ÖNÜNDE

20.30-Yeni sezon öncesi hazırlıklarına İstanbul'da devam eden Sarı Lacivertli takım İtalya takımlarından Cagliari ile hazırlık maçı yapacak (Ülker Stadyumu)

SNEİJDER SAĞLIK KONTROLÜNDE

Galatasaray'dan olaylı bir biçimde ayrılan Sneijder Nice ile sözleşme imzaladı. Hollandalı yıldıçz bugün sağlyoık kontrölünden geçecek.

GALATASARAY İZİNLİ

Avusturya kampından dönen Sarı-Kırmızılı futbolcular günüizin yaparak geçirecek.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

Yeni sezon hazırlıkları devam edecek

(Özel) İLK KEZ BİR KADIN CİRİTÇİMİZ FİNALDE

FATİH AVAN: "EDA KAPASİTESİ ÇOK YÜKSEK BİR OYUNCU"

Londra'da düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası'nda cirit atma branşında 63.87'lik derecesiyle finale yükselen Eda Tuğsuz'un antrenörü Fatih Avan, Doğan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.

Türkiye'yi cirit atma finalinde temsil edecek olan ve Dünya Atletizm Şampiyonası cirit atmada finale yükselen ilk Türk kadın olma unvanına ulaşan Eda'nın yalnızca 20 yaşında olduğunu hatırlatan Avan, "Daha önce kendi spor kariyerimde bu tarz büyük organizasyonlarda yer aldım. Bu tip organizasyonlar, sporcuyu gerer. Ben Eda'yı tebrik ediyorum. Böyle bir organizasyonda soğukkanlılıkla mücadele etti. Daha 20 yaşında bunları yapabilmesi çok güzel. Ülkemiz adına gururluyuz. Final, bizim için sürpriz olmadı. Eda da ben de bu başarıyı bekliyorduk. Eda, madalyaya aday bir sporcudur. Ama alamasa bile bize finali hediye etti. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum" diye konuştu.

ATLETİZM LONDRA'DA SÜRÜYOR

Dünya Atletizm Şampiyonası Londra'da devam ediyor

20.30 200m engelli - Ramil Guliyev

22.20 400 m engelli yarı final - Yasmani Copello

18.35 Özel Sporcular Atletizm Milli Takımı yurda dönecek.

MHK SEMİNERİ

Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen Yaz Seminerleri'ne Süper Lig hakemleri ile yardımcı hakemler katılıyor. (basına kapalı)

GÜREŞ

Dünya Gençler Güreş Şampiyonası Brezilya da devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 7 Ağustos Pazartesi Dha Spor Gündemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement