7 Hırsızlık Olayının Faili 2 Kişiye Jandarma Yakaladı - Son Dakika
3.Sayfa

7 Hırsızlık Olayının Faili 2 Kişiye Jandarma Yakaladı

7 hırsızlık olayının faili 2 kişiye jandarma yakaladı Oto çalıp ev ve kamu kurumu soyan 2 hırsızı jandarma yakaladıDENİZLİ - Denizli'de otomobil ve kamyonet çalan aynı zamanda girdikleri ev ve kamu kurumunu soyan 2 şüpheli şahıs jandarma tarafından yakalandı.

17.05.2019 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 hırsızlık olayının faili 2 kişiye jandarma yakaladı

Oto çalıp ev ve kamu kurumu soyan 2 hırsızı jandarma yakaladı

DENİZLİ - Denizli'de otomobil ve kamyonet çalan aynı zamanda girdikleri ev ve kamu kurumunu soyan 2 şüpheli şahıs jandarma tarafından yakalandı. Şahısların yakalanması ile 7 hırsızlık olayı da aydınlatılmış oldu.

Merkezefendi ve Honaz ilçelerinde oto çalınması ile ev ve bir kamu kurumunda hırsızlık olayları meydana gelmesi üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler olayların aydınlatılması için çalışma başlattı. Polis ile de koordineli yapılan çalışmada şahısların H.B., ve K.H., isimli kişiler olduğu tespit edildi. Şüphelileri takibe alan jandarma ekipleri, şahısları çaldıkları araçlar ve malzemeler ile Honaz ilçesinde yakaladı. Gözaltına alınan şahısların çaldıkları bir kamyonet, bir otomobil ve 170 metre bakır kabloda ele geçirildi. Şahısların yakalanması ile toplam 7 faali meçhul hırsızlığı da aydınlatıldı. Çalınan malzemeler sahiplerine teslim edilirken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

7 Hırsızlık Olayının Faili 2 Kişiye Jandarma Yakaladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 7 Hırsızlık Olayının Faili 2 Kişiye Jandarma Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement