7. İstanbul Moda Konferansı İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Güncel

7. İstanbul Moda Konferansı İçin Geri Sayım Başladı

7. İstanbul Moda Konferansı İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin ev sahipliğinde, moda dünyasının devrim yaratan liderlerini biraraya getiren 7. İstanbul Moda Konferansı, 8-9 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor.

28.04.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 TEPELİ İSTANBUL, 7.İSTANBUL MODA KONFERANSI'NDA MODANIN DEVLERİNİ AĞIRLIYOR

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin ev sahipliğinde, moda dünyasının devrim yaratan liderlerini biraraya getiren 7. İstanbul Moda Konferansı, 8-9 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor. Birbirinden önemli isimleri İstanbul'da ağırlayacak konferansa yaklaşık 40 ülkeden çok sayıda temsilcinin de katılması bekleniyor.

Her yıl dünyaca ünlü markaların CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlarını ağırlayan İstanbul Moda Konferansı bu yıl 7'inci kez düzenleniyor. Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleşecek konferansta dünya çapında önemli isimler, sektöre ayna tutacak yeni iş modelleri ve lüks markalaşma değerlendirilecek.

Bu yılki konferansın konuşmacıları arasında; Tom Ford Uluslararası "Made to Measure" yöneticisi Luigi D'Orsogno Bucci, her sezon farklı temalarla hazırladığı koleksiyonlarıyla ünlü Uniqlo'nun Grup Başkan Yardımcısı Yoshihiro Kunii, Topshop, Topman, Miss Selfridge, Wallis, Dorothy Perkins, Burton Menswear London, BHS, Outfit, Evans, markalarını bünyesinde barındıran Arcadia Group COO'su David Shepherd, The Woolmark Company katkılarıyla Nicole Kidman, Cate Blanchette, Amy Adams, Madonna, Anne Hathaway, Zoe Saldana, Beyonce, Diane Kruger, Kate Hudson and Rosie Huntington Whitely'i giydiren İtalyan Modacı Antonio Berardi ve lüks markalaşmada uzman PGDS Consulting Başkanı Piergiorgio Dal Santo gibi isimler deneyimlerini sunarken modanın değişen yüzüne dair paylaşımlarda bulunacak.

Dünya pamuk pazarı ile ilgili bilgileri Cotton Council Türkiye Program Direktörü Marsha Powell, Finansal Güç, Risk İzleme ve Ticari Alacak Sigortalarını Coface Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Belkis E.Alpergun anlatacak.

Gülden Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleşecek ''Moda Sektöründe İkinci Kuşak Etkisi'' oturumunda Ömer Taviloğlu, Ahmet Aytemiz, Sena Suerdem, tüketici davranışları açısından "Y ve Z kuşağının ebeveylerinden farklı nasıl iş süreçlerine baktıklarını aktaracak.

Konferansın ilk günkü son oturumunda ise "Değer Yaratmanın 50 Tonu" başlığında Sami Kariyo, Seymur Tarı ve Demet Sabancı Çetindoğan, üretimden, markalaşmaya ve girişimcilikten ülke markasına çok geniş bir yelpazede konuları tartışacak.

Konferansın son günü, FINATEX- Finlandiya Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi Federasyonu Ceo'su Anna-Kaisa Auvinen, Finlandiya Türkiye arasındaki olası işbirliği olanaklarını katılımcılar ile bulabilecekleri özel görüşmelerle, Türkiye'de ofisi bulunan yaklaşık 35 alım grubu temsilcisi ile görüşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 7. İstanbul Moda Konferansı İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement