7 liraya buz pateni, 6 liraya bowling Tuzla'da - Son Dakika
Güncel

7 liraya buz pateni, 6 liraya bowling Tuzla'da

7 liraya buz pateni, 6 liraya bowling Tuzla\'da

Tuzla Şelale Eğitim Parkı'nda bulunan Tuzla Belediyesi Buz Pateni Pisti ve Bowling Salonu ilçe halkına ve tüm İstanbullular'a keyifli anlar yaşatıyor.

12.06.2017 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla'da eğlencenin yeni adresi Buz Pateni Pisti ve Bowling Salonu hizmete girdi.

Tuzla Belediyesi, Türkiye'nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı'nda 2 projeyi daha hizmete kazandırdı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından açılışı yapılan Buz Pateni Pisti ve Bowling Salonu misafirlerini ağırlamaya başladı.

Tuzla Belediyesi Bowling Salonu, 1128 metrekare alanda 8 bantlı oyun alanı ve kafesiyle misafirlerine büyük bir heyecan yaşatırken, Buz Pateni Pisti de aynı alanda 336 metrekare doğal, 250 metrekare suni pist ile hizmet veriyor.

Yeni bir projeyi daha hizmete kazandırmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Hedefimiz; bölgemize ailelerin çocukları ile birlikte boş zamanlarını keyifli ve eğlenceli bir şekilde geçirecekleri mekanlar kazandırmak. Vizyon projelerimizden biri olan Şelale Eğitim Parkı'nda hizmete açtığımız Buz Pateni Pisti ve Bowling Salonu bu tür sporları yapmak için imkan bulamayan gençlerimize büyük bir fırsat yaratacak. Tuzla halkı için ne yapsak azdır. Hizmetlerimize aynı heyecanla devam edeceğiz" diye konuştu.

Tesisler pazartesi hariç her gün 12.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Tuzla Belediyesi Buz Pateni Pisti'nde 35 dakikalık paten keyfi yapmak isteyenler 7 TL ödüyor. Yine aynı sürede paten dersi almayı tercih edenlerin ödediği ücret ise sadece 15 TL. Bowling Salonu'nda ise 1 oyun (20 atış) 6 TL olarak ücretlendiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 7 liraya buz pateni, 6 liraya bowling Tuzla'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement