7 Ocak Kurtuluş Koşusu Çekişmeli Geçti - Son Dakika
Güncel

7 Ocak Kurtuluş Koşusu Çekişmeli Geçti

7 Ocak Kurtuluş Koşusu Çekişmeli Geçti

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde yapılan 7 Ocak Kurtuluş Koşusu oldukça renkli ve çekişmeli geçti.

05.01.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızlar 2000 metre koşusunda Esra Nur Omuş birinci, Ayşegül Çenet ikinci, Bağda Gül Türedi üçüncü oldu. Erkek 3000 metre koşusunda Mehmet Şenol birinci, Akif Kara ikinci ve İsa Savaş üçüncü oldu. Mastırlarda Ferhat Gürsoy birinci, Davut Bal ikinci ve Ali Esmek ise üçüncü oldu.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; "Mutlu Şehir Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenmiş olan Kurtuluş Koşusunu tamamladık. Ben öncelikle bu koşuya katılan tüm sporculara çok teşekkür ediyorum. Varlıklarınızla ve ortaya koymuş olduğunuz enerjinizle atalarınıza layık bir evlat olduğunuzu gösterdiniz. Buradaki amaç dereceye girmek değil. Buradaki amaç atalarımızın anısına bu ülkeyi vatan yapan değerli büyüklerimizi anmaktır. Bu yarışmada ortaya koyduğunuz performanstan dolayı sizleri kutluyorum. Benim gönlümde bu yarışmaya katılan herkes birincidir. Bu programa destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, Atletizm İl Temsilciliğine çok teşekkür ederim" dedi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; yarışmada dereceye girenleri madalya, altın ve spor malzemesi ile ödüllendirdi. Ayrıca Başkan Kadir Kara, desteklerinden dolayı Atletizm İl Temsilcisi Kemal Özarslana'a teşekkür plaketi hediye etti. Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğü'nden şube müdürü Necati Yıldız da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 7 Ocak Kurtuluş Koşusu Çekişmeli Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement