7. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali - Son Dakika
Güncel

7. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali

7. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'ne, Ankara Devlet Tiyatrosu "Boğaç Han", İzmir Devlet Tiyatrosu da "Sakarca" adlı oyunlarıyla katılacak.

13.06.2011 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'ne, Ankara Devlet Tiyatrosu "Boğaç Han", İzmir Devlet Tiyatrosu da "Sakarca" adlı oyunlarıyla katılacak. Devlet Tiyatrolarından yapılan yazılı açıklamaya göre, Fakir Baykurt'un yazdığı, Doğan Yağcı'nın yönettiği İzmir Devlet Tiyatrosu yapımı çocuk oyunu

"Sakarca", festival kapsamında 15 Haziran Çarşamba günü saat 15. 00'de Ordu Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Dekor ve giysi tasarımı Ebru Çulpan'a, ışık tasarımı Kemal Gürgün'e, müziği Tarkan Erkan'a, koreografisi ise Barbaros Ünlü'ye ait oyunda, Alpay Yurtsevenler, Aygen Avcı, Çelen Hallı, Eser Karabil, Nilgün Öğrük Alkın, Özge Oldaç, Tayfun Şengöz başlıca rolleri paylaşıyor.

Hasar Erkek'in yazdığı, Rasim Aşı'nın yönettiği 10-12 yaş izleyiciler için tavsiye edilen Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı "Boğaç Han" da 20 ve 21 Haziran tarihlerinde saat 18. 00'de, Ordu Kültür Merkezi'nde küçük sanatseverlerle buluşacak. Dekor tasarımı Sinan Yardımedici'ye, giysi tasarımı Fatma Görgü'ye, ışık tasarımı Mehmet Yaşayan'a ait oyunda, Orkide Çivicioğlu, Neriman Kılıç, Zafer Güllü, Ümit Hasret Aslan, Sencan Köymen, Acan Ağır Aksoy ve Osman Batur Keser rol alıyor.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 7. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement