7. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali - Son Dakika
Güncel

7. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali

7. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali

Antalya'da, Manavgat Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali başladı.

29.06.2017 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, Manavgat Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali başladı.

Sorgun Bölgesi Boğaz mevkisindeki kamp alanında düzenlenen festivalin ilk gününde kayıt ve akreditasyon işlemleri yapılırken, motosiklet tutkunları da kamp alanındaki çadırlarına yerleşti. Festival için ülke genelinden ve yurt dışındaki 120 motosiklet kulübünden gelen 1000'i aşkın motosikletçi ile 3 bine yakın motosiklet tutkunu kayıt yaptırdı.

Bu yıl festivale Almanya, İsveç, Avusturya, Finlandiya ve Hollanda'daki motosiklet kulüplerinden yaklaşık 100 motosiklet tutkunu katılıyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, festivalde motosiklet tutkunlarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Sözen, gazetecilere yaptığı açıklamada, festival sonuna kadar yurt içi ve yurt dışında gelen katılımcı sayısının 5 bine ulaşabileceğini söyledi.

Festival boyunca gündüzleri yarışmalar, turnuvalar, geziler, eğlenceli aktiviteler ve motosiklet güvenliği bilgilendirmelerinin yapılacağını, akşamları da ünlü sanatçıların sahne alacağını belirten Şükrü Sözen, "Festival kapsamında bugün Lebowski ile ünlü pop grubu Kolpa sahne alarak motosiklet tutkunlarına konser verecek. Festivalin ikinci günü 30 Haziran'da ise ünlü motor şovmeni Brian Capper bir gösteri yapacak. Aynı akşam popüler sanatçı Koray Avcı sahne alacak. 1 Temmuz'da ise geleneksel motosiklet korteji gerçekleştirilecek. Ardından gece ise Sibel Tüzün sahne alarak konser verecek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 7. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement