7 yaşındaki Berat Vali'yi sosyal medyadan evlerine çaya davet etti - Son Dakika
Güncel

7 yaşındaki Berat Vali'yi sosyal medyadan evlerine çaya davet etti

- 7 yaşındaki Berat Vali'yi sosyal medyadan evlerine çaya davet etti Erzurum'un Oltu ilçesinde 7 Yaşındaki Berat Taha Coşkun sosyal medya üzerinden Erzurum Valisini evlerine çaya davet etti.

26.04.2022 19:08  Güncelleme: 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- 7 yaşındaki Berat Vali'yi sosyal medyadan evlerine çaya davet etti

ERZURUM - Erzurum'un Oltu ilçesinde 7 Yaşındaki Berat Taha Coşkun sosyal medya üzerinden Erzurum Valisini evlerine çaya davet etti. Vali Okay Memiş 7 yaşındaki Berat'ı kırmayarak 120 kilometre uzaklıktaki ilçede evlerinde ziyaret etti.

Berat Taha Coşkun ınstagram üzerinden Erzurum Valiliği sitesine mesaj yazarak Erzurum Valisi Okay Memiş'i çaya davet etti. 7 yaşındaki Berat Taha Coşkun, 'Sayın Valim sizle tanışmak istiyorum Vali kimdir hep merak etmişimdir. Bize gelir misiniz acaba bir gün sizi çaya davet etmek istiyorum' diye mesaj gönderdi. Vali Okay Memiş Berat Taha'nın davetini kırmayıp evinde ziyaret etti.

Oltu Trafik istasyonunda polis memuru olan Adem Coşkun'un oğlu Berat Taha Coşkun'u evinde ziyaret ederek çaylarını içti, çocuklara hediye ve çikolata verdi.

Polis Memuru Adem Polat ve ailesi Erzurum Valisi Okay Memiş'in ziyaretinden son derece memnun olduklarını dile getirdiler. Berat Taha Coşkun ise büyüyünce vali olmak istediğini söyleyerek Vali beyi makamında ziyarete gideceğini söyledi.

7 yaşındaki Berat Vali\'yi sosyal medyadan evlerine çaya davet etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 7 yaşındaki Berat Vali'yi sosyal medyadan evlerine çaya davet etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.


Advertisement