Bursalı çiftçi 7 yılda biriktirdiği paralarla öz çekim yaptı - Son Dakika
Yaşam

Bursalı çiftçi 7 yılda biriktirdiği paralarla öz çekim yaptı

Bursa'da çiftçilikte uğraşan vatandaş, 7 yıl önce klima tüpüne biriktirmeye başladığı bozuk paraları halının üzerine dökerek öz çekim yaptı.

15.08.2020 15:17  Güncelleme: 03:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bir vatandaş, 7 yıldır bozuk paraları biriktirdiği kumbarasını açtı, biriktirdiği 12 bin 800 lira ile öz çekim yaptı.

İznik ilçesinde çiftçilikte uğraşan Abdulkadir Şen, 7 yıl önce klima tüpünü kumbara yaparak kullanmaya başladı. İçi tamamen boşaltılan tüpün üzerine bozuk para girebilecek kadar delik açtı. 7 yıl boyunca eline geçen bozuk paraları bu kumbaraya atan Şen, 7 yılın sonunda kumbarayı açmaya karar verdi.

Bursalı çiftçi 7 yılda biriktirdiği paralarla öz çekim yaptı

HEPSİNİ HALININ ÜZERİNE DÖKTÜ

Demir kesme makinesiyle kumbarayı keserek açan Şen, binlerce bozuk parayı halının üzerine döktü. Onlarca kilo ağırlığındaki bozuk paraları halının üzerine dökerek tek tek saymaya başladı. Açılan kumbaradan 12 bin 800 lira çıkarken, ortaya çıkan görüntü şaşırttı. Şen, halının üzerini kapatan bozuk paralar ile öz çekim yaptı.

Bursalı çiftçi 7 yılda biriktirdiği paralarla öz çekim yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bursalı çiftçi 7 yılda biriktirdiği paralarla öz çekim yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • Maraşlı susmuyor : Hesap ettim 2400 aylık alıyorm 800 kira 200 elektrk su.. 200 telefon internet.. 50 tl aidat ortak gider 150 tl doğal gaz tek oda yakıyoruz battaniyeyle bazen. 100 tl otobus kartı. 2 çocuk var 4 kişi 3 öğün çay simit su yesek günlük 12 simit 2 tlden 24 tl 12 su 1.5 dan 18 tl 12 çay 2 tlden 24 tl. Günlük 66 tl aylık 1980 yapıyor 1500 yukarda yazdıklarım 3480 yapıyor.. 348024001080 eksideyim onu da nerden buluyorum ben bile anlamıyorum.. allah yardım ediyor heralde : 400 de ev varda çocukları ceza evinden toplayamam öyle mahallede otursam.. kaldıki gene eksideyim bana yardım edin 51 11 Yanıtla Adanalı: Hemşerim tek göz odada isinana kadar internete okadar para verme, simit çay hesabida yapma 0 0 Sss: Kardes interneti iptal ettir 0 0 nedim: üste kalan parayı nasıl kapatıyon bankamı soyuyon üstüne sende eksik bir iş var çözemedim eksik bir yer var ama neresi anlamadım bir şekilde kapanıyor ama nasıl 0 0 hasan: bende çalışıyorum telefonumu kontrolü yaptım interneti iki kişi ortak ödüyoruz kışın odun yapıyorum dagdan geçiriyorum sen büyük şehirlerin sanırsam o zaman zor yeter 0 0 ahmet kurt: bu yorumu beyenmeyen arkadaşlar zengin galıba maaş yetmiyor arkadaşlar 0 0 Pala: Maraşlı memleketten yardım yok mu,valla işin zor.Hani bir ekin yeriniz tarla takka falan olaydı her yıl bir şeyler gelirdi.Ana baba sağ değil mi,yardımcı olurlardı,kardeşim yardım istemişsinde bizi biliyorsun dolar Euro kovalıyoruz sabahtan akşama,ikinci el araba piyasasını patlatıyoruz,sıfır araç satışında Avrupa'yı geçiyoruz,bayramlarda ana baba memleket yerine hanımların sözünden çıkmadan tatile gidiyoruz,koronavirüse aldırmadan yat partileri yapıyoruz,ee önce alkole para bulmam lazım 200 tl rakı desen iki büyük deviriyoruz,10 çift ayakkabı alıyoruz,yeniyken buzdolabı ,çamaşır makinası değiştiriyoruz,bir kaç sefer hacca gidiyoruz,bedelli askerlik var 40 bin buluyoruz,telefonum ıpone x olmassa olmaz,borsa oynuyoruz,bit coin siz olmaz tabi,yani Maraşlı sana ve "Allah sana bağışlasın"ailene paramız yok. 0 0 Dusunur: Lan mal 1980 çay simit yiyeceğine 1000 tl market alışverişi yap herşey ye üzerine kalan 980 tl ile de krallar gibi pazar alışverişi yap tuttur muşlar çay simit 0 0
  • ekonomik: Ben çoktan tüpü bile satmıştım 32 2 Yanıtla Melek: :)))) 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi
    01:53 THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi

    Türk Hava Yolları (THY) Cenevre Müdürlüğü, iftar programı düzenledi. Programa, Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Güven Begeç, BM Cenevre Ofisi Medeniyetler İttifakı Özel Temsilcisi Büyükelçi Hakan Kıvanç ve diğer davetliler katıldı. Başkonsolos İpek Zeytinoğlu Özkan, Türkiye'nin deprem bölgelerine yapılan yardımları hatırlatarak, asrın felaketinin üstesinden geleceklerini belirtti. İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye yapılan yardımlar da konuşuldu.

  • Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada
    01:46 Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı. Kaza neticesinde şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

  • Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı
    01:20 Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı.

  • Ümraniye'de iş yerinde korkutan yangın
    01:11 Ümraniye'de iş yerinde korkutan yangın

    Ümraniye Yamanevler Mahallesi Sanayi Caddesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, elektrik kontağından kaynaklandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları yapıldı.

  • Ümraniye'de İş Yerinde Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    00:47 Ümraniye'de İş Yerinde Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Ümraniye Yamanevler Mahallesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterildi. İtfaiye ekipleri yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmalarına başladı.

  • Hatay'da çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu
    00:38 Hatay'da çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu

    Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan çöplük alanda çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek dumanların gökyüzünü kaplamasına neden oldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

  • İskenderun'da hafif ticari araçla motosiklet çarpışması: 2 yaralı
    00:33 İskenderun'da hafif ticari araçla motosiklet çarpışması: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Numune Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ve arkasında oturan bir kişi, sağlık ekiplerince İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    00:23 Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Fatih Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İş yerinin kepengi kesilerek müdahale edilen yangın, maddi hasara neden oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • 4 çocuk annesi eşini sokak ortasında katleden şahıs, cinayet sonrası cesedin başında bekledi
    00:22 4 çocuk annesi eşini sokak ortasında katleden şahıs, cinayet sonrası cesedin başında bekledi

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde Vedat G.'nin, sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdüğü boşanma aşamasındaki eşi Neşe G.'nin cesedinin başında beklediği ve kimseyi yanına yaklaştırmadığı ortaya çıktı. Cinayet aleti tabancayı başına dayadığı öğrenilen Vedat G.'nin, olay yerine gelen polis tarafından güçlükle ikna edilip, gözaltına alındığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement