Gleen Weis, 70. Emmy Ödül Töreni'nde Sevgilisine Evlenme Teklifi Etti - Son Dakika
Dünya

Gleen Weis, 70. Emmy Ödül Töreni'nde Sevgilisine Evlenme Teklifi Etti

Emmy Ödül Töreni'ne Oscar Ödülleri'nin yöneten Gleen Weiss'in 2 hafta önce kaybettiği annesinin yüzüğüyle sevgilisine evlenme teklifi etmesi damga vurdu.

18.09.2018 08:06  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEW ABD'de 70. Emmy Ödülleri, Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sunuculuğunu komedyenler Colin Jost ve Michael Che'nin yaptığı tören, NBC televizyonundan canlı yayımlandı. Geceye ise Oscar Ödülleri'ni yöneten Gleen Weiss'in evlilik teklifi damga vurdu.

EVLENME TEKLİFİ GECEYE DAMGA VURDU

Oscar Ödülleri'ni yöneten Glenn Weiss "En İyi Özel Yapım Yönetmeni" ödülüne değer bulundu. Weiss'ın iki hafta önce hayatını kaybeden annesinin yüzüğüyle kız arkadaşına sahnede evlilik teklif etmesi ise geceye damgasını vurdu.

Gleen Weis, 70. Emmy Ödül Töreni'nde Sevgilisine Evlenme Teklifi Etti

5 DALDA ÖDÜL ALDI

"The Marvelous Mrs Maisel" dizisi 5 farklı dalda kazandığı ödüllerle dikkati çekti. "En İyi Komedi Dizisi" ödülüne layık görülen dizi, yönetmeni Amy Sherman-Palladino'ya "En İyi Komedi Yönetmeni" ve "En İyi Komedi Senaristi", Rachel Brosnahan'a komedi türünde "En İyi Kadın Oyuncu", Alex Borstein'e de aynı türde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödüllerini getirdi.

Gleen Weis, 70. Emmy Ödül Töreni'nde Sevgilisine Evlenme Teklifi Etti

3 DALDA ÖDÜL KAZANDI

Gecede öne çıkan başka bir yapım da 3 dalda ödül kazanan "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" dizisi oldu. "En İyi Mini Dizi/TV Filmi" ödülünü kapan dizi, Daren Cariss'e aynı türde "En İyi Erkek Oyuncu", yönetmeni Ryan Murphy'ye ise mini dizi/TV filmi türünde "En İyi Yönetmen" ödülünü kazandırdı.

Gleen Weis, 70. Emmy Ödül Töreni'nde Sevgilisine Evlenme Teklifi Etti

GAME OF THRONES 'EN İYİ DRAMA' DİZİSİ OLDU

HBO'nun iddialı yapımlarından Game of Thrones "En İyi Drama Dizisi" ödülünü, dizinin oyuncularından Peter Dinklage da drama türünde "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü aldı. Komedi türünde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne "Barry" dizisindeki rolüyle Bill Header, yine komedi türünde "En İyi Yardımcı Oyuncu" ödülüne ise aynı dizide rol alan Henry Winkler layık görüldü. Drama türünde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü "The Americans" dizisiyle Matthew Rhys, aynı türde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü de "The Cown" dizisindeki rolüyle Claire Foy elde etti. Mini dizi/TV filmi türünde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü "Seven Seconds" dizisinden Regina King'e gitti.

Gleen Weis, 70. Emmy Ödül Töreni'nde Sevgilisine Evlenme Teklifi Etti
Gleen Weis, 70. Emmy Ödül Töreni'nde Sevgilisine Evlenme Teklifi Etti
Gleen Weis, 70. Emmy Ödül Töreni\'nde Sevgilisine Evlenme Teklifi Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Gleen Weis, 70. Emmy Ödül Töreni'nde Sevgilisine Evlenme Teklifi Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi
    21:43 Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde yaşadıkları evin kundaklanması sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için evlerinin önünde anma töreni düzenlendi. Törene çevre sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Konuşmalarda olayın aydınlatılması ve ırkçılığın lanetlenmesi istendi.

  • Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi
    21:19 Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde çıkan yangında hayatını kaybeden Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı olan aynı aileden 4 kişi için anma töreni düzenlendi. Törene katılanlar, olayın aydınlatılmasını istedi. 1993'te aynı kentte yaşanan Solingen faciasında da 5 aile ferdinin hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    21:07 Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu İl Müftülüğü tarafından ildeki üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen iftar programına yaklaşık bin 500 öğrenci katıldı. Programda öğrencilere Osmanlı Devleti dönemi geleneği olan 'diş kiraları' dağıtıldı.


Advertisement