70'lik Kamil Dede, Vali Güngör'den Kendisini Evlendirmesini İstedi - Son Dakika
Güncel

70'lik Kamil Dede, Vali Güngör'den Kendisini Evlendirmesini İstedi

Erzincan'ın Çayırlı İlçesinde Yaşayan ve 5 Yıl Önce Eşini Kaybeden Kamil Bahadır, İlçeyi Ziyarete Gelen Erzincan Valisi Ali Güngör'den Kendisini Evlendirmesini İstedi.

11.04.2008 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'ın Çayırlı ilçesinde yaşayan ve 5 yıl önce eşini kaybeden Kamil Bahadır, ilçeyi ziyarete gelen Erzincan Valisi Ali Güngör'den kendisini evlendirmesini istedi.

Çiftçilik yaparak geçimini sağlayan 70 yaşındaki ve 5 çocuk babası Kamil Bahadır, 5 yıl önce eşi Sevim Bahadır'ın vefatından sonra yalnız kalınca yeniden evlenmek için arayışa girdi. Maddi imkanının yerinde olduğunu belirterek, aradığı gibi bir eş bulamadığından yakınan 70 yaşındaki Kamil Bahadır siyasetçi ve bürokratların kapısını çalmaya başladı. Önceki gün internet evi açılışı için Çayırlı ilçesine giden Erzincan Valisi Ali Güngör'ü karşılayanlar arasında yerini alan Kamil dede, evlenme isteğini tekrarladı. Bahadır, Vali Güngör'den kimsenin beklemediği bir istekte bulunarak katılımcıları şaşkınlığa uğrattı. "Ne olacak bizim bu halimiz Paşam" diyerek söze giren Kamil dedeyi dinleyen Vali Güngör, ''Hayrola'' diye sordu. Kamil Bahadır, "Ben 70 yaşındayım evlenmek istiyorum. Evlendirin beni, Valim. Evlenecek imkanım var ama eş bulamıyorum, siz bana bir eş bulursunuz" dedi. Vali Güngör, bunun üzerine esprili bir yaklaşımla, "Ben sana nerden eş bulurum, varsa hazırda kaçıralım" diye cevap verdi.

Vali Güngör'ün peşini bırakmayan Kamil dede, internet erişim merkezinin açılışından sonra isteğini tekrar iletti. Kendisinin eş arama işlerinden anlamadığını söyleyen Vali Güngör, daha sonra Kamil dedeyi bilgisayarın başında internete girerken görünce, "Bak sen aradığını internette bulabilirsin" diye espri yaptı.

Vali'den istediği desteği alamayınca gazetecilerin yardımıyla internetten kendisine eş bulmak için sitelere girmeye çalışan Kamil dede, internet evinde 'Güvenli internet kullanımı' tedbirleri bulunduğundan arkadaş sitelerine de giremedi. Kamil Dede "Zaten benim hiç şansım yoktur" şeklinde konuştu.

Kamil Bahadır, daha önce de bu gibi girişimlerde bulunduğunu ancak kimsenin kendisini ciddiye almadığını ifade ederek, yalnız yaşadığını ve yalnızlıktan sıkıldığını söyledi. 70'lik Kamil dede, daha önce de Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve yine Erzincan'ın eski Milletvekilleri olan Tevhit Karakaya ile Talip Kaban'dan da kendisine eş bulma talebinde bulunduğunu, ancak aradığı desteği bulamadığını kaydetti. Herkesin işlerini yaptıklarını ancak kendisine yardım etmediklerini de belirten Kamil dede, çeşitli Bakanlıklara da bu gibi taleplerde bulunduğunu bildirdi.

(CM-İRT-CMH-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 70'lik Kamil Dede, Vali Güngör'den Kendisini Evlendirmesini İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement