72 Yaşındaki Gazeteci Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

72 Yaşındaki Gazeteci Son Yolculuğuna Uğurlandı

72 Yaşındaki Gazeteci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde hayatını kaybeden 72 yaşındaki gazeteci Baysalan son yolculuğuna uğurlandı.

25.02.2019 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde hayatını kaybeden 72 yaşındaki gazeteci Baysalan son yolculuğuna uğurlandı. Düzenlenen cenaze namazına yakınları ve çok sayıda gazeteci arkadaşları katıldı.

Tekirdağlı Gazeteci Şerif Baysalan, kısa bir süre önce geçirdiği beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Hastanedeki tedavisi tamamlanarak taburcu edilen Baysalan hayata tutunamadı. Hayatını kaybeden gazeteci Baysalan için Tekirdağ'ın merkez ilçesi Süleymanpaşa'da bulunan Yeni Sanayi Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı töreni düzenlendi.

Gazeteci arkadaşları tabutunu yalnız bırakmadı

Baysalan için düzenlenen cenaze namazına yakınlarının yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve çok sayıda gazeteci arkadaşları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Baysalan'ın tabutunu gazeteci arkadaşları ve protokol üyeleri taşıyarak cenaze aracına bindirdi. 72 yaşındaki Gazeteci Baysalan daha sonra Eski Şehir Mezarlığına defnedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 72 Yaşındaki Gazeteci Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.


Advertisement