78 Sayılık Farkla Gelen Galibiyet - Son Dakika
Yerel

78 Sayılık Farkla Gelen Galibiyet

Mamak Belediyesi DSİ Genç Takımı, potada fırtınalar estirmeye devam ediyor.

16.12.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi DSİ Genç Takımı, potada fırtınalar estirmeye devam ediyor. Aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettirmeye başlayan genç basketbolcular, Gençler A kategorisi 8. hafta müsabakasında karşı karşıya geldiği Anadolu Basket'i 78 sayılık farkla mağlup etti.

Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmanın başlangıcıyla bitişine kadar sahada fırtına gibi esen Mamak Belediyesi DSİ Genç Basketbol Takımı, rakibini 115-37 ezici bir skorla yendi. Takımın gelecek vaat ettiğini söyleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, genç sporcuları tebrik ederek, "Yetenekli sporculardan kurulu olan genç basketbol takımımız gelecek için büyük ümit vaat ediyor. Yeteneklerini her maçta fazlasıyla sergileyen takımımız rakibini farklı bir skorla yenerek ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Ben tüm sporcularımızı kutluyorum" dedi.

MAÇIN YILDIZI CAN

Karşılaşmanın ilk periyodunu 31-12 önde tamamlayan Mamak Belediyesi DSİ Genç Takımı, ikinci periyotta 53-27 üstünlük sağladı. Son periyotta 32 sayı daha kaydeden Mamak'ın genç dev adamları karşılaşmadan galip ayrıldı. Karşılaşmada Can Ercan 19 sayı ile maçın yıldızı olurken, Özgür Öztürk 17, Baran Çelik 16, Ülgen Erdoğan 16 ve Kemal Tunç 10 sayı kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 78 Sayılık Farkla Gelen Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement