8 günlük bebeğinin cansız bedenini hastaneye getiren anne, "Bu öldü, bunu alın" dedi - Son Dakika
Güncel

8 günlük bebeğinin cansız bedenini hastaneye getiren anne, "Bu öldü, bunu alın" dedi

Düzce'de bir kadın, eşiyle birlikte, 8 günlük bebeğinin cansız bedenini "Bu öldü, bunu alın" diyerek hastane personeline teslim etmek istedi. Personelin haber vermesi üzerine gelen jandarma ekibi, çifti karakola götürdü. 8 günlük bebeğin, annesi emzirirken uyuya kaldığı için boğularak öldüğü belirlendi.

18.11.2019 22:19  Güncelleme: 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de, E.K. adlı kadın, eşi A.K. ile birlikte, 8 günlük bebeğinin cansız bedenini "Bu öldü, bunu alın" diyerek hastaneye getirdi.

HASTANE PERSONELİNE TESLİM ETMEK İSTEDİ

Düzce merkeze bağlı Musababa köyünde yaşayan E.K. ve eşi A.K., 8 günlük erkek bebeklerinin cansız bedenini Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne getirdi. İddiaya göre E.K., "Bu öldü. Bunu alın" diyerek, bebeğin cansız bedenini acil servis personeline teslim etmek istedi.

Hastane personelinin haber vermesi üzerine gelen jandarma ekibi, çifti ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

BEBEĞİ EMZİRİRKEN UYUYA KALMIŞ

Düzce'de, 8 günlük bebeğinin ölümünün ardından gözaltına alınan anne A.K. jandarmada verdiği ifadesinde olayın nasıl yaşandığını anlattı. Anne A.K. ifadesinde bebeğini emzirirken uyuya kaldığını söyledi. Annesinin emzirdiği bebeğin boğularak öldüğü belirlenirken, yapılan otopside de bebeğin ölümüne dair farklı bir duruma rastlanılmadı. Bunun üzerine jandarmada tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

8 günlük bebeğinin cansız bedenini hastaneye getiren anne, "Bu öldü, bunu alın" dedi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 8 günlük bebeğinin cansız bedenini hastaneye getiren anne, 'Bu öldü, bunu alın' dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Ne okoyam : Bu karıyı kısırlaştırın 27 6 Yanıtla
  • Koyunların sessizliği: Hayvanlar bile yavrularina zarar vermemek için dikkat ediyorlar,bu gene hem eziyor hemde sanki defolu mal almış gibi iade etmeye kalkıyor,anneliği haketmemiş bir canlı... 29 1 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Senide boğmak lazım 20 9 Yanıtla
  • Pop: Tövbe yarabbim nasıl anne baba bunlar ya O sabinin iki eli öbür dünyada yakanızda olacak 23 2 Yanıtla
  • Hulk: Bu olay araştırmalı bebeği bilerek öldürmüş olabilirler böyle anne baba olmaz olsun 20 1 Yanıtla
  • Yavuzca: Ne serbest be kardesim,en buyuk katilini nasil salarsiniz. 3 16 Yanıtla
  • Almıyom onu: O ne demek la bu öldü alın bunu lan enik olsa insan üzülür bu nasıl birşeyse öyle, alın bunu alın alınn var yaa. 17 0 Yanıtla Salak : Haber başlığına bakıp hemen nasıl kanıyorsunuz yazık bende seninle ilgili bişeyler yazayım burda herkes senin gibi yapsın tam olur 0 0
  • Lohusa anneler: O kızı yanlız bırakmayacaktı aileler çünkü yeni dogum yapmış yorgun uykusuz onun yükünü hafifletmeleri gerekiyordu yazık allah rahmet eylesin zor bir durum sabır versin rabbim 15 1 Yanıtla
  • ....: Herkes çocuk istiyorda yapabilirmiyiz diyen yok.varsada az.sonrada herkes anne baba olamıyor tabi.toplum böyle nasıl iyiye gider bilinmez. 14 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement