8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Yerel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Yenimahalle Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkilileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ihtiyaç sahibi bazı kadınları evlerinde ziyaret ederek çeşitli yardım malzemelerini teslim etti.

09.03.2012 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkilileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ihtiyaç sahibi bazı kadınları evlerinde ziyaret ederek çeşitli yardım malzemelerini teslim etti.

Yenimahalle'de daha önce belirlenen ihtiyaç sahibi aileler için yapılan yardım dağıtımına, Yenimahalle Kaymakamı Meftun Dallı, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Samet Korkmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Veysel Çetin ile mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Dallı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, belirlenen ihtiyaç sahibi kadınlara yardım yapılmasını kararlaştırdıklarını söyledi. Dallı,

"İhtiyaç sahibi kadınlarımızın her zaman yanındayız. Bizlere ulaşarak yardım talebinde bulunan herkese elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" dedi.

Yardım dağıtım programı kapsamında ilk olarak, Yakacık semtinde bir gecekonduda solunum cihazına bağlı yaşlı annesiyle yaşayan, eşinin de cezaevinde olduğu ifade edilen Döne Çavuş isimli kadın evinde ziyaret edildi. Çavuş'a, daha önce vakıf tarafından belirlenen ihtiyaçları doğrultusunda, televizyon, kanepe, buzdolabı, halı, ocak gibi malzemeler teslim edildi. Döne Çavuş, yapılan yardımlardan dolayı kaymakam Dallı'ya ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Buradan Karşıyaka semtine geçen kaymakam Dallı ve beraberindekiler, eşini kaybeden ve üç çocuğuyla yaşayan Seher Odacı'yı ziyaret etti. Kendisini ziyaret eden heyete sobada közlediği patatesleri ikram eden Odacı yapılan yardımlardan dolayı minnettar olduğunu ifade etti.

Kaymakam ve beraberindeki heyet, Odacı ailesini ziyaretlerinin ardından, Yenimahalle'nin değişik semtlerindeki ihtiyaç sahibi kadınların evlerini de ziyaret ederek, yardım dağıtımını sürdürdü.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement