8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Yerel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, partisinin Sarıkaya Kadın Kolları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına katıldı.

08.03.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, partisinin Sarıkaya Kadın Kolları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına katıldı.

Başer,  Belediye Düğün Salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'deki hukuksuzluğu sona erdirmek için, ev ev gidilmesi ve kapı kapı dolaşılması gerektiğini söyledi.

"Cennet annelerin ayakları altındadır" inancının mensupları olduğunu belirten Başer, şunları kaydettİ

"Bizler AK Partililer olarak, 2010 yılında Anayasada bir değişiklik yaptık. Artık Anayasada da kadınlarımız ve kızlarımız öncelikli olarak ve ayrıcalıklı olarak haklara kavuştu. İktidara geldiğimiz andan itibaren, Türkiye'deki tüm yasakları kaldırmak için, tüm yolsuzlukları gidermek için, tüm yoksulluğu gidermek için, başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilat mensuplarımızla beraber, gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah geleceğimize güçlü bir Türkiye bırakmak için dünden daha çok, kurulduğumuz andaki aşkla, sevda ile beraber çalışmaya devam edeceğiz."

Başer, daha sonra AK Parti Sarıkaya Belediye Başkan adayı Ali Osman Erbir ile ilçe esnafını ziyaret etti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement