8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Yerel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Emekçi kadının emeği" konulu sergi açıldı.

08.03.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Emekçi kadının emeği" konulu sergi açıldı.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen sergi açılışına Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sefer Buğrul, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, Esnaf ve Sanatkarlar Odları Birliği Başkanı Beşir Köksal ve kadın dernekleri katıldı.

Vali Barut yaptığı konuşmada "Büyük başarılar analarımızın yetiştirdikleri seçkin evlatlar sayesinde olmuştur. Hayatımızın her safhasında en büyük yardımcımız, en büyük destekçimiz tabi ki kadınlarımızdır. Kadına sadece 8 Mart'ta çiçekler verip 1 gün kutlamayalım. Her gün değer vermemiz hayatı paylaşmamız ve saygıda kusur etmememiz gerektiğini bilelim" ifadelerini kullandı.

Barut'un konuşmasının ardından serginin açıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement