8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Gölcük'te, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

08.03.2018 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölcük'te, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi tarafından Anıtpark'ta düzenlenen programa, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ın eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan Değirmenci, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Özgören Turnalı da, kadınların toplumun en etkili yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsuru olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Şüphesiz ki kadınsız bir siyaset, kadınsız bir demokrasi, kadınsız bir yönetim bütün toplum için bir eksikliktir. Günümüzde kadınlarımızın etkinlik alanlarının genişletmesiyle birlikte eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk ve benzeri alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan faydalanabilmektedir.

Bu gurur tablosu, kadınlarımızın zorluklarla başa çıkabilme gücünün ve fırsat verildiğinde yapabileceklerinin en güzel örneğidir."

Program, kadınlara karanfil dağıtılmasının ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement