8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Afyonkarahisar'da yaşayan Ümit Can İşlek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde nişanlısına ertelediği evlilik teklifinde bulundu.

08.03.2017 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da yaşayan Ümit Can İşlek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde nişanlısına ertelediği evlilik teklifinde bulundu.

8 Mart'a özel evlilik teklifi, İşlek ve Kekeç çiftinin beraber oturduğu Afyonkarahisar'da bir kafede gerçekleşti.

Ultra Arslan Afyonkarahisar taraftar grubundan oluşan yaklaşık 25 kişilik bir grup, ellerinde "Benimle Evlenir misin?" harflerinden oluşan pankartlarla kafeye tek tek girerek İşlek ve Kekeç çiftinin etrafını sardı.

Pankartları gören Rabia Kekeç, çok şaşırdı. O esnada keman eşliğiyle beraber cebinden yüzüğü çıkaran İşlek, yere diz çökerek "Bir ömre bedel anlar için benimle evlenir misin?" sözlerine nişanlısı Kekeç de "Sonsuza kadar evet" cevabını verdi.

Nişanlısı Kekeç'ten "evet" cevabını alan İşlek, mutluluğunu Ultra Arslan Afyonkarahisar taraftarına üçlü çektirerek kutladı.

İşlek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 14 Şubat'ta planladığı evlilik teklifini bazı nedenlerden dolayı yapamadığını söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe ertelediğini vurgulayan İşlek, şöyle konuştu:

"Her iki gününde esas öznesi kadınlar. Yaklaşık bir aydır bu evlilik teklifi için uğraşıyordum. Arkadaşlarım sağ olsunlar kırmadılar geldiler. Hepsinden Allah razı olsun. Güzel bir gün, güzel bir organizasyon oldu. Esas niyetimiz 14 Şubattı ama uygun şartlar olmadığından dolayı bugüne ertelemiş olduk. Güzel bir gün oldu. Evlilik teklifimde kabul edildi. Çok mutluyum."

Rabia Kekeç de, "Hiç beklemediğim bir anda oldu. Bu teklifi bekliyordum ama bugün beklemiyordum. Çok mutlu oldum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

İşlek ile Kekeç çiftinin evlilik teklifi organizasyonuna katıldığı için çok mutlu olduğunu aktaran Ahmet Göker, Ümit'in planladığı fikre elinden geldiği kadar destek vermeye çalıştığını söyledi.

Onların hayatında bugünün muhteşem bir anı olarak kalacağını belirten Göker, evlenecek çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement