8. Yöresel Ürünler Fuarı - Son Dakika
Ekonomi

8. Yöresel Ürünler Fuarı

Antalya'da açılan 8. Yöresel Ürünler Fuarı'nı (YÖREX) eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile başpehlivan Orhan Okulu da ziyaret etti.

16.09.2017 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da açılan 8. Yöresel Ürünler Fuarı'nı (YÖREX) eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile başpehlivan Orhan Okulu da ziyaret etti.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde 70 ilinden 124'ü oda ve borsa, 16'sı kalkınma ajansı olmak üzere 400'ün üzerinde katılımla açılan YÖREX, yoğun ilgi gördü. Birçok oda, belediye başkanı da Antalya'daki fuara Anadolu'nun zenginliklerini görmeye geldi.

ATB Başkanı Ali Çandır, ziyaretçi ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal da stantları gezdi. Şanlıurfa standında çiğ köfte yiyen Baykal, "Bütün Anadolu YÖREX'te." dedi.

Stantları gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Çandır ile coğrafi işaretli Sivas köftesi pişirdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da Kayseri standında pastırma kesti.

Başpehlivan Orhan Okulu da fuarın ziyaretçileri arasında yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 8. Yöresel Ürünler Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement