80 Yaşındaki Yaşlı Adamı Darp Edip Parasını Alan 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

80 Yaşındaki Yaşlı Adamı Darp Edip Parasını Alan 2 Kişi Tutuklandı

Alper ÇOBANOĞLU/SAVAŞTEPE (Balıkesir), DHA)- BALIKESİR'in Savaştepe ilçesinde 80 yaşındaki İlhan Bulcum'u döverek, paralarını gasp eden ve kimseye haber vermemesi için telefonunu kırıp kapıyı üzerine kilitleyen zanlılar M.E. (22) ve H.Ö.

25.12.2017 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alper ÇOBANOĞLU/SAVAŞTEPE (Balıkesir), DHA)- BALIKESİR'in Savaştepe ilçesinde 80 yaşındaki İlhan Bulcum'u döverek, paralarını gasp eden ve kimseye haber vermemesi için telefonunu kırıp kapıyı üzerine kilitleyen zanlılar M.E. (22) ve H.Ö. (32), polisin düzenlediği araştırma sonucu yakalanıp, tutuklandı. Yaşlı adam ise hastanede tedaviye alındı.

Olay, geçen cumartesi Savaştepe'nin Cumhuriyet Mahallesi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. Tarım sigortası emeklisi İlhan Bulcum, geçtiğimiz cumartesi günü bankadaki emekli maaşından bir miktar para çekti. Tek başına yaşadığı evde akşam yemeğini yedikten sonra, yassı namazını kılmak için camiye gitti. Namaz sonrası bir süre sohbet ettiği arkadaşlarından ayrılıp evine dönmek üzere olan Bulcum'u, kapının önünde sıkıştıran iki kişi birlikte eve girdi. zŞehir magandaları darp ettikleri Bulcum'dan zorla 150 TL para gasp etti. Saldırganlardan biri dışarı çıkıp, alkol ve sigara aldıktan sonra tekrar yaşlı adamın evine döndü. Sabaha kadar alkol içen zanlılar, pazar sabahı tekrar darp ettikleri Bulcum'un sakladığı bir miktar parasını daha alıp, kemseye haber vermemesi için telefonunu kırıp, kapıyı da üzerine kilitledikten sonra kayıplara karıştı. İlhan Bulcum'un oğulları İlker (40) ve İsmail Bulcum (44), babalarından haber alamayınca pazar gecesi geç saatlerde babalarının evine gitti. Yedek anahtarla kapıyı açan kardeşler, babalarını kanlar içinde yerde yatar durumda buldu. Müdahale ederken kapının zorlandığını fark eden Bulcum kardeşler dışarı baktıklarında içeri girmek isteyenlerin, M.E. (22) ve H.Ö. (32) olduğunu gördü. Şüpheliler kaçarak uzaklaşırken, iki kardeş durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Darp edilen İlhan Bulcum hastanede tedaviye alınırken, polis de İlker ve İsmail Bulcum kardeşlerin ifadeleri doğrultusunda çalışma başlattı. Polis kimliklerini belirlediği saldırganlar M.E. ve H.Ö.'yi sabaha karşı 04.00 sıralarında evlerine düzenlediği baskınlarla yakaladı. Gözaltına alınan iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 80 Yaşındaki Yaşlı Adamı Darp Edip Parasını Alan 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu:
    20:33 Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu: "Bugün Bekâ Sorunu Her Dört Gençten Üçünün Bavulları Zihninde Toplamış Olmasıdır"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu’nca düzenlenen Gençlik Buluşması’nda; seçimlerde başarılı olmalarının üç nedeninin gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti. Özel, “Bir ülkenin gerçek sorunu o ülkenin gençlerinin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurmasıdır. Bugün bekâ sorunu her dört gençten üçünün  bavulları zihninde toplamış olmasıdır" dedi. Seçimlere genç bir ekiple gittiklerini belirten Özel, “Önümüzde açamadığımız devasa bir kapı vardı kale gibi. Siyasetin başarı kapısı bize kapalıydı. Bir cam tavan vardı başımızın üstünde yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramıyoruz diye de artık zıplamıyorduk. O devasa siyaset kalesinin, kapalı başarı kalesinin üç anahtarı vardı. Tarihten mirastı. Emanetti. O üç anahtarı üç deliğe soktuk ve teker teker çevirdik. Siyasetin başarı kapısı açıldı” diye konuştu.

  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Tokat'ta eğitime 1 gün ara verildi
    20:17 Tokat'ta eğitime 1 gün ara verildi

    5,6 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Tokat'ta eğitime 1 gün ara verildi.

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.


Advertisement