Günü Birlik Kiralanan Evlere Baskında Çok Sayıda Göçmen, Uyuşturucu ve Silah Çıktı - Son Dakika
Güncel

Günü Birlik Kiralanan Evlere Baskında Çok Sayıda Göçmen, Uyuşturucu ve Silah Çıktı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 81 ilde başlattığı operasyonlarda çok sayıda yabancı uyruklu kaçak, uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

09.02.2018 18:51  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Genel Müdürlüğü, Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, dün ve bugün 81 İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il ve ilçelerde eş zamanlı olarak, rezidans, apart daire ve stüdyo evler şeklinde otel gibi kullanılmaya başlanılan günübirlik kiralanan evlere yönelik denetlemelerin 4'üncüsü yapıldı.

SUÇA KARIŞMIŞ KİŞİLER YAKALANDI

Gerçekleştirilen denetlemede; genel güvenlik ve genel sağlık açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, suça karışmış kişilerin takibi ve yakalanması, kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilmesi ve terör örgütü mensuplarının örgütsel faaliyetler yürütebilecekleri göz önünde bulundurulduğundan terörle mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesinin amaçlandığı belirtildi.

Günü Birlik Kiralanan Evlere Baskında Çok Sayıda Göçmen, Uyuşturucu ve Silah Çıktı

8 BİN 890 EV ARANDI

1335 ekip ve 3 bin 890 personelin görev aldığı denetlemelerde; kimlik bildirim sistemine önceki tarihlerde kayıt alınan veya yapılan araştırmalarda konumları itibarıyla günübirlik ev olabileceği değerlendirilen toplam 8 bin 806 ev kontrol edildi.

Günü Birlik Kiralanan Evlere Baskında Çok Sayıda Göçmen, Uyuşturucu ve Silah Çıktı

53 EV KAPATILDI

20 ev yeni kayıt altına alındı. 53 ev yasaya aykırı faaliyet gösterdiğinden kapatılması için işlem başlatıldı.

1 MİLYON KÜSÜR CEZA KESİLDİ

280 ev sahibine 1774 Sayılı Kimlik Bilgilendirme Kanununa Muhalefet etmekten toplamda 1 milyon 362 bin 317 TL idari para cezası uygulandı.

Günü Birlik Kiralanan Evlere Baskında Çok Sayıda Göçmen, Uyuşturucu ve Silah Çıktı

YABANCI UYRUKLARA SINIR DIŞI

15 aranan şahıs yakalandı ve vize ihlali yapan 26 yabancı uyruklu şahısla ilgili sınır dışı işlem başlatıldı. Ayrıca, 3 adet tabanca, 81 adet mermi, 8,19 gr esrar maddesi ele geçirildi.

Günü Birlik Kiralanan Evlere Baskında Çok Sayıda Göçmen, Uyuşturucu ve Silah Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Günü Birlik Kiralanan Evlere Baskında Çok Sayıda Göçmen, Uyuşturucu ve Silah Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ?????: AKP Türkiye’yi yönetmeyi unuttu. Türkiye çöl geçen hanı oldu 4 4 Yanıtla 6681: hadi lan ordan senmi yönetiyon ülkeyi 2 2
  • mert: ülke nıye böyle 0 1 Yanıtla
  • enrayt: contiental lastik takan arabaları trafıkten men edeceksin abi bida almasınlar. adamlar bizi haritadan silmişler özürle falan olmaz af yok. türkiyeye giriş yapan tüm contiental lastikli tasıtlarıda pisiklet bile olsa sınırdan geri gönder bakalım bida yan bakabiliyorlarmı 1 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: Ankara da genel ev kapatıldı bu işler de kanımca bu dairelerde görülüyor ..denetim şart.. 1 0 Yanıtla
  • çlo: içi miz deki hain ler amerika da ki hainler. 0 0 Yanıtla
  • OSMAN ABİ: 50 YAŞINDAYIM ÜLKE HİÇ BU DENLİ KÖTÜ OLMADI ADETA YABANCI İSTİLASINDA ÜLKE HER YERDE YABANCILAR UCUZA ÇLŞ TÜRK İŞSİZ AÇ İNTİHARLARIN CİNNETLERİN NEDENİDE BU YÜZDEN ÜLKEYİ YÖNETENLER NASIL BU DURUMU SEYREDİYOR ANLAMIYORUM DURUM OK KÖTÜ BURDAKİ SURİYELİ GENÇLER PARA KAZANIRKEN BİZİM EVLATLAIMIZ ONLAIN TOPRKLARINI SAVUNMAK İÇİN SAVAŞIYOR DEVLET ACİLEN BUNLARI TOPLAYIP SAVAŞA GÖTÜRMELİDİR YETER PES ARTIK 0 0 Yanıtla üzerine çalışmalısın: 50 yaşında olsan, ülkenin bundan rezil ve köpek muamelesi gördüğü çok dönemi hatırlardın. ama eğerki vatan hainiysen, evet senin bakış açına göre türkiye hiç bu kadar güçlü tabi sana göre kötü olmamıştı. propagandan ziyade söylemediklerini daha ilginç buluyorum. 0 0 Osman da kim: Bu ülkenin evlatlarının senin gibi anası babası yok osman... senin gibi zihniyette anası babası olan ülkesini savunmaz atıayık k 0 0 basit düsün fazla derine dama: eskiden ülkemiz yabancilarin ülkesinden fakir oldugu icin kimse gelmiyordu..ama artik calisana ekmek var..örnek benim akrabalarim 12 sene öncesi cobandi simdi hepsinin is yeri var altinda sifir arabasi var..ama sen calismak yerine gezersen ac kalirsin,, 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement