Gençlik endülüs'te buluşacak - Son Dakika
Güncel

Gençlik endülüs'te buluşacak

Gençlik endülüs\'te buluşacak

81 ilde yaptığı çalışmaların yanı sıra yurt dışında da programlar düzenleyen Türkiye Gençlik Vakfı, AB ve Türkiye Ulusal Ajansı destekleriyle "Endülüs'te Buluşalım" gençlik değişimi projesi kapsamında bini aşkın gence ulaştı.

08.12.2022 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaokul, lise ve üniversiteli gençler için projeler üreten TÜGVA, AB ve Türkiye Ulusal Ajansı destekleriyle " Endülüs'te Buluşalım" projesini hayata geçirdi. Almanya, Fransa, Avusturya, İspanya ve Türkiye'den 13-30 yaş arası 50 gencin bir araya geleceği projenin lansmanı, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Merkezinde düzenlendi.

Gençlik endülüs'te buluşacak

BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ PROJEYE BAŞVURUDA BULUNDU

Lansmana, başvuru yapan bini aşkın öğrenci fiziki ve online olarak katılım sağladı. Programın konukları arasında TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, T.C Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da yer aldı.

Gençlik endülüs'te buluşacak

KAZANAN ÖĞRENCİLER İSPANYA'YA GİDECEK

Tanıtım videolarının izletilmesi ile başlayan program, konukların konuşmaları ile devam etti ve kura ile Endülüs'e gitmeye hak kazanan öğrenciler belirlendi. Kazanan öğrenciler, proje kapsamında 13-17 Şubat 2023 tarihleri arasında İspanya'ya yolculuk yaparak, 5 günlük programı tamamlayacaklar.

Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Güncel

Son Dakika Güncel Gençlik endülüs'te buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement