Son dakika haberi... 85 yaşındaki Nebiha teyze tekerlekli sandalyesine kavuştu - Son Dakika
Yaşam

Son dakika haberi... 85 yaşındaki Nebiha teyze tekerlekli sandalyesine kavuştu

Son dakika haberine göre - 85 yaşındaki Nebiha teyze tekerlekli sandalyesine kavuştu Geçirdiği kaza sonucu bir yıldır yürüyemeyen Nebiha Yüksel, artık ister kızının evine isterse Göksu Nehri kıyısına tek başına gidebilecek Mersin Büyükşehir Belediyesi, "Git, Dinle, Çöz Projesi" kapsamında Silifke ilçesinde yaşayan...

12.09.2020 11:48  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- 85 yaşındaki Nebiha teyze tekerlekli sandalyesine kavuştu

Geçirdiği kaza sonucu bir yıldır yürüyemeyen Nebiha Yüksel, artık ister kızının evine isterse Göksu Nehri kıyısına tek başına gidebilecek

MERSİN - Mersin Büyükşehir Belediyesi, "Git, Dinle, Çöz Projesi" kapsamında Silifke ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Nebiha Yüksel'i ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalyeye kavuşturdu. Geçirdiği bir kaza sonucu yaklaşık bir yıldır yürüyemeyen Yüksel, artık ister kızının evine isterse de Göksu Nehri'nin kıyısına tek başına gidebilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Git, Dinle, Çöz Projesiyle kentteki vatandaşların yaşamlarına temas ediyor ve sorunlarını yakın merceğe alıp, çözüme kavuşturuyor. Silifke ilçesi Sarıcalar Mahallesi'nde yaşayan 85 yaşındaki Nebiha Yüksel, yaklaşık bir yıl önce geçirdiği kaza sonucu kalçasından sakatlandı. Bu nedenle bir yıldır yürüme kabiliyetini kaybeden Yüksel, kendi evine yakın civarda yaşayan kızı Fatma Ejder'den destek almaya başladı. Farklı hastalıklar ve rahatsızlıklarla da mücadele eden Yüksel, Büyükşehir'in Git, Dinle, Çöz Projesiyle ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalyeye kavuştu. Yüksel, artık istediği zaman kızının evine ve komşularına gidebilecek. Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinasyon Şube Müdürlüğü personeli Gökmen Gurur Deveci, "Fatma ablamız bize geldi, başvuruda bulundu, talebini iletti. Teyzemizin tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Git, Dinle, Çöz Projesi kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi olarak biz de tekerlekli sandalyemizi getirip teyzemize ulaştırdık. İyi günlerde kullanmasını diliyoruz" dedi.

Nebiha Yüksel'in kızı Fatma Ejder ise annesinin birçok hastalığa karşı mücadele verdiğini belirterek, "Annemin kalçası kırıldı. Siroz başlangıcı var. Ciğerlerinden rahatsız. Kalçası kırıldıktan sonra yürüyemez oldu. Yoğun bakımda yattı. Enfeksiyon kaptı" dedi.

Yürüyemeyen annesi için Büyükşehir'den yardım talep ettiğini kaydeden Ejder, "Sandalyemiz geldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız'a teşekkür ederiz" diye konuştu.

Son dakika haberi... 85 yaşındaki Nebiha teyze tekerlekli sandalyesine kavuştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Son dakika haberi... 85 yaşındaki Nebiha teyze tekerlekli sandalyesine kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement