86 Yaşındaki Komşusunu Boğazını Keserek Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

86 Yaşındaki Komşusunu Boğazını Keserek Öldürdü

Bodrum'da 25 yaşındaki bir genç, aynı sitede oturduğu 86 yaşındaki komşusunu boğazını keserek öldürdü. Genç, aynı bıçakla intihar etmek isterken yakalandı.

14.09.2016 17:19  Güncelleme: 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'un Akyarlar Mahallesi'nde bir sitede oturan 25 yaşındaki E.E., yan komşusu olan Mühtez Acunaş'ı (86) boğazını keserek öldürdü. Manik depresif kişilik bozukluğu hastası olduğu idea edilen E.E., komşusunu öldürdükten sonra evden ayrıldı. Acunaş'ın villasının önünde kan izleri olduğunu gören komşuları, seslendikleri komşularından haber alamayınca içeriye girdi. Acunaş'ın kafasının kesik olduğunu gören komşuları jandarmaya haber verdi.

ÖLDÜRDÜĞÜ BIÇAKLA İNTİHARA KALKIŞTI

Jandarma ekiplerinin villada yaptığı incelemede evden hiçbir değerli eşya alınmadığı ve evin hiçbir yerinde zorla giriş yapılmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine güvenlik kameralarını titiz bir incelemeye alan jandarma ekipleri eve en son girenin E.E. olduğunu belirledi. Bunun üzerine E.E.'nin evine baskın yapan ekipler, yaşlı kadının boğazını kestiği bıçakla kendini yaralayan E.E.'yi etkisiz hale getirerek ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

"ÖLDÜRMEK ZORUNDAYDIM"

E.E.'nin jandarmaya verdiği ilk ifadede, "O kadının kulağında dinleme cihazı vardı. Öldürmek zorundaydım" dediği öğrenildi. E.E. hastanede yapılan tedavisinin ardından Bodrum Adliyesi'ne getirildi.

İstanbul'dan Bodrum'a 1 ay öce geldiği öğrenilen Mühtez Acunaş'ın cesedi ise otopsi için Muğla Adli Tıp kurumu'na gönderildi.

86 Yaşındaki Komşusunu Boğazını Keserek Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 86 Yaşındaki Komşusunu Boğazını Keserek Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement