87. Gazi Koşusu Yapıldı - Son Dakika
Spor

87. Gazi Koşusu Yapıldı

87. Gazi Koşusu Yapıldı

87.Gazi Koşusu'nu Yücel Bilik'in jokeyliğini yaptığı "Divine Heart" adlı safkan at kazandı.

30.06.2013 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

87. Gazi Koşusu'nu Yücel Bilik'in jokeyliğini yaptığı "Divine Heart" adlı safkan at kazandı.

Mustafa Kemal Atatürk adına İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilen Gazi Koşusu'nun 87'ncisini, Yücel Bilik'in jokeyliğini yaptığı "Divine Heart" adlı safkan at kazandı. Yarışları Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutluve çok sayıda davetli yarışı izleyenler arasında yer aldılar.

Atila Özkan'ın sahibi olduğu ve Yücel Bilik'in jokeyliğini yaptığı "Divine Heart" adlı safkan at 2.31.09'luk derecesiyle birinci sırada yer alırken, Dicle Cemiloğlu'nun sahibi olduğu jokeyliğini Halis Karataş yaptığı "Çakal Carlos" 2.31.10'luk derecesiyle ikinci, Nurbiye Gülerce'nin sahibi olduğu ve jokeyliğini Selim Kaya'nın yaptığı "Celeritas" ise 2.31.23'lük derecesiyle üçüncü sırada yer aldı.

Yarışların ardından düzenlenen ödül töreninde "Divine Heart" isimli safkanın sahibi Atila Özkan, kupasını Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen'den aldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu kupa seremonisine katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 87. Gazi Koşusu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement