88 Yaşında Tarlasını Atla Sürüyor - Son Dakika
Güncel

88 Yaşında Tarlasını Atla Sürüyor

88 Yaşında Tarlasını Atla Sürüyor

Balıkesir'in Bigadiç İlçesi'nde yalnız yaşayan 88 yaşındaki Hüseyin Aşık, tarlasını atla sürüyor.

08.10.2015 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bigadiç İlçesi'nde yalnız yaşayan 88 yaşındaki Hüseyin Aşık, tarlasını atla sürüyor. Mahsulünü satmayan dostlarıyla paylaşan Hüseyin dede, tarlada çalışırken yalnızlığını unuttuğunu söyledi.

Abacı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde oturan Hüseyin Aşık'ın 10 yıl önce eşi yaşamını yitirdi. Yedi yıl önce büyük oğlu Ahmet Aşık'ı da kaybeden Hüseyin Aşık, küçük oğlu Balıkesir kent merkezinde oturduğu için yalnız yaşamını sürdürüyor. 13 yaşından beri tarlada çalışan Hüseyin Aşık, arazisini eski usul atla sürüyor. Mahsulünü satmayan Aşık, dostlarıyla paylaşıyor. Tarlada çalışırken yalnızlığını unuttuğunu söyleyen Hüseyin Aşık, bu sayede antrenman da yaptığını ifade etti.

Çalıştığı zamanlarda kendini daha iyi hissettiğini söyleyen Hüseyin Aşık, "Çalışmasam aklıma ölen eşim, genç yaşta kaybettiğim oğlum Ahmet geliyor. Annem, babam geliyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. O zaman iyi olmuyorum. Çalışınca antrenman yapıyorum. Benim yaşıtlarım öleli çok oldu. Ben hala bu yaşta çalışıyorum. Gördüğünüz gibi sağlıklıyım, yaşıyorum. Bahçeme karpuz, kavun, biber, patlıcan, domates, bakla, susam ekiyorum. Ayva ve Trabzon hurması elma ağaçlarım var. Sebze ve meyvelerimi satmıyorum. Eşime, dostuma, tanıdıklarıma veriyorum. Hayrım olsun. Anamın babamın hayrı olsun. Burası bana anamdan kaldı diyor" dedi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 88 Yaşında Tarlasını Atla Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement